Miofino

Miofino er et af Selectas egne kaffebrands. Derved støtter du Selecta Coffee Funds arbejde for landsbyer i Rwanda ved at købe Miofino kaffe blends.

For hvert kilo Miofino kaffe der bliver solgt, doneres der 1 krone til Selecta Coffee Fund

miofino kaffe kop

Miofino

Selectas egen kaffe

Miofino er navnet på Selectas eget kaffemærke, der er bygget på vores ønske om en klassisk, velsmagende og frisk kaffe. Miofino er specielt udviklet til vores kaffemaskiner, så vi kan sammensætte den perfekte kop kaffe til dig. Miofino kaffebønne er udarbejdet gennem en større undersøgelse af markedet og af smagspræferencer blandt Selectas forbrugere rundt om i Europa.


Når virksomheder køber en kaffeløsning hos Selecta, er en kaffesmagning altid inkluderet. Det betyder, at Selectas specialuddannede medarbejdere kommer ud og brygger kaffe på virksomhedens vilkår, og finder frem til lige akkurat den Miofino blanding, der falder i virksomhedens smag. Derved skaber Selecta en unik kaffeløsning, med den rette kaffemaskine, som er skræddersyet til din virksomhed. 

Det rigtige valg for miljøet og din virksomhed

Det rigtige valg for miljøet og din virksomhed

Hos Selecta har vi en høj etisk og bæredygtig tilgang, som afspejler sig i vores produkter og alt hvad vi foretager os. Miofino er et vigtigt element i vores arbejde med bæredygtig udvikling. Eksempelvis er Miofino direkte tilknyttet til Selecta Coffee Fund.

Miofino er Fairtrade-certificeret og støtter Selecta Coffee Fund med 1 krone per kilo solgt kaffe. Dette betyder når du drikker Miofino, hjælper du samtidig udsatte familier i Rwanda. Hvis din virksomhed går ind for at skåne miljøet og forbedre levevilkårene for andre, så vælg Miofino. Kaffen smager oven i købet fantastisk.

Læs om Selecta Coffee Fund

Vil du vide mere om Miofino?

Få et tilbud

Er du interesseret i Selectas produkter og services? Udfyld denne korte formular og en af vores eksperter vil kontakte dig snart. Eller du kan sende os en e-mail på info@dk.selecta.com eller ringe til os på +4544503450.

Hvad omhandler din henvendelse?

Ved at indsende denne formular accepterer du betingelserne, der er angivet i vores privatlivspolitik.

Selecta Coffee Fund og Rwanda

00:00 / 00:00

Vores arbejde med Selecta Coffee Fund i Rwanda

Interesseret? Lad os tage en snak!