230912 - CBRE -154.jpg
230912 - CBRE -154.jpg

Vigtigheden af at holde sig hydreret på den moderne arbejdsplads

Læsningstid: 3 min
ved Tanya Joustra
I den hurtige og teknologidrevne verden vi lever i, kan vigtigheden af at holde sig hydreret på arbejdspladsen ikke overvurderes. Korrekt hydrering handler ikke kun om at slukke tørsten; det handler om at opretholde sit generelle helbred, forbedre den kognitive funktion og øge produktiviteten. Med de nyeste trends indenfor vand med vitaminer og smag har det aldrig været nemmere at holde sig hydreret på arbejdspladsen.

VIGTIGHEDEN AF EN SUND VÆSKEBALANCE PÅ ARBEJDSPLADSEN

Vand er livets eliksir og spiller en afgørende rolle for vores daglige funktion. I et arbejdsmiljø hvor mentale og fysiske krav kan være udfordrende, er en sund væskebalance altafgørende af flere årsager:

  1. Kognitive præstationer
    Dehydrering kan forringe kognitive funktioner som koncentration, hukommelse og beslutningstagning. At holde sig hydreret hjælper med at holde sindet skarpt, så man kan tackle udfordringer effektivt og træffe fornuftige beslutninger..
  2. Produktivitet
    En sund væskebalance er en mere produktiv arbejdskraft. Når medarbejderne er ordentligt hydrerede, er det mere sandsynligt, at de forbliver fokuserede og motiverede i løbet af dagen.
  3. Energi niveau
    Træthed er en almindelig bivirkning af dehydrering. Ved at drikke nok vand kan du bekæmpe nedture midt på eftermiddagen og opretholde et konstant energiniveau gennem hele arbejdsdagen.
  4. Physical Well-being
    En sund væskebalance er afgørende for det fysiske helbred, da det hjælper med at regulere kropstemperaturen, understøtter ledfunktionen og hjælper med fordøjelsen. Det kan også forebygge almindelige problemer på arbejdspladsen som hovedpine og muskelkramper.

FORDELENE VED VAND MED VITAMINER OG SMAG

Almindeligt vand er det oplagte valg, når man skal have væske, men de nye muligheder for vand med vitaminer og smag tilføjer et dejligt twist til det traditionelle koncept med at opretholde den sunde væskebalance.

  1. Vand med brus
    Det er naturligt aromatiseret vand tilsat frugt, urter og botaniske ingredienser. Disse vand er et forfriskende alternativ til almindeligt vand og fås i en række fristende smagsvarianter..
  2. Vand med vitaminer
    Efterspørgslen efter vitaminvand er steget kraftigt de seneste år. Disse drikke er designet til at give et ekstra ernæringsmæssigt boost, ofte med vitaminer, elektrolytter og antioxidanter. De henvender sig til dem, der ønsker at genopbygge vigtige næringsstoffer, mens de slukker tørsten.
  3. Valgmuligheder uden kalorier
    De mere sundhedsbevidste kan nu gså nyde vand med smag uden tilsat sukker og kalorier.

DET BEDSTE VALG FOR PLANETEN

Vand er livsvigtigt, og adgang til rent drikkevand er en grundlæggende nødvendighed. I mange dele af verden er denne nødvendighed let tilgængelig gennem vandhanen, mens flaskevand er blevet et populært valg i andre dele af verden. Men når vi sammenligner den bæredygtige påvirkning fra almindeligt postevand med flaskevand, bliver det tydeligt, at det ene valg er mere miljøvenligt.

  1. CO2-aftryk
    En af de mest markante, bæredygtige forskelle mellem postevand og flaskevand ligger i deres CO2-fodaftryk. Produktion, transport og bortskaffelse af flaskevand resulterer i en betydelig udledning af drivhusgasser. Plastflasker, der ofte er fremstillet af oliebaserede materialer, kræver store mængder energi at fremstille, hvilket bidrager til CO2-udledningen. Vand fra hanen har et betydeligt lavere CO2-aftryk. Det kræver minimal energi til behandling og distribution gennem etableret infrastruktur.
  2. Plastikforurening
    Miljøpåvirkningen fra plastforurening er et voksende globalt problem. Plastflasker fra vand på flaske bidrager til dette problem. Mange af disse flasker ender på lossepladser, i floder og i havene, hvor det tager hundredvis af år at nedbryde dem, hvilket skader økosystemerne og livet i havet. Vand fra hanen involverer ikke engangs plastikflasker.
  3. Energiforbrug
    Flaskevandsindustrien bruger store mængder energi til produktion, transport og nedkøling. Udvinding og aftapning af vand fra fjerntliggende kilder kan føre til et omfattende energiforbrug og bidrage til udtømning af naturressourcer. Vand fra hanen, som distribueres gennem lokale vandbehandlingsanlæg, kræver betydeligt mindre energi til rensning og distribution..
  4. Vandbesparelse
    Tapperier får ofte deres vand fra naturlige kilder eller underjordiske grundvandsmagasiner. Denne udvinding kan føre til udtømning af disse livsvigtige vandkilder, hvilket har en negativ indvirkning på økosystemer og lokalsamfund. Tap water typically comes from sustainable sources like reservoirs and rivers, managed to ensure long-term availability.
  5. Overvejelser om omkostninger
    Ud over de miljømæssige fordele er postevand også forbundet til færre omkostninger. Det koster betydeligt mindre end vand på flaske, som ofte inkluderer udgifter til produktion, emballage og transport af engangsflasker. At vælge vand fra hanen kan føre til betydelige besparelser.

Konklusionen er, at det ikke bare er en anbefaling, men en nødvendighed at holde sig hydreret i arbejdstiden for at præstere optimalt og have det godt. Når man ser på den bæredygtige effekt af almindeligt postevand i forhold til flaskevand, bliver valget klart. Vand fra hanen er ikke kun mere miljøvenligt, men er også forbundet til færre omkostninger..

OPLEV SELV DEN NYE MÅDE AT holde sig dehydreret PÅ

Selecta ser det som sit ansvar at støtte denne forandring. Derfor har Selecta indgået et samarbejde med Aquablu, der tilbyder Aquablu REFIL+. Aquablu REFILL++ der er en vanddispenser, der forsyner din virksomhed med sunde drikkevarer uden unødvendig emballage. Renset postevand, beriget med smagsstoffer, vitaminer og elektrolytter. Ligesom drikkevarer på flaske, men bedre!

Dit foretrukne valg
Du kan lave og servere 39 forskellige drikke fra bare ét udtag. Alle drikke er uden sukker, og fordi Aquablu REFILL+ er modulopbygget, har du altid mulighed for at berige det funktionelle vand med vitaminer og elektrolytter.

En bekymringsfri oplevelse
Igennem intelligente sporingsalgoritmer giver Aquablu REFILL+ dig besked om kommende udskiftninger, og med 4G-forbindelsen kan vi overvåge alle produkter, så vi kan minde dig om vedligeholdelse.. Du behøver slet ikke at bekymre dig om disse ting.!

Aquablu bruger den eksisterende vandkilde og fjerner op til 99 % af alle urenheder, der kan findes i almindeligt postevand. Urenheder som klor, pesticider fjernes fra vandet, og den særlige nanofiltrering sikrer, at alle skadelige stoffer som mikroplastik, medicinrester, tungmetaller og bakterier renses. Den antibakterielle hane beskytter systemet mod indtrængende bakteriologiske forureninger vender tilbage til dispenseren under rengøring.

Er du interesseret i at vide mere om denne løsning til din virksomhed?

Så klik her

SELECTA VINDER CBRE'S INNOVATIONSPRIS 2023

Hvert år udfordrer CBRE sine leverandørpartnere til at komme med innovative ideer, nye måder at arbejde på og kundeløsninger i verdensklasse. Til 2023 Belgium Supplier Innovation Challenge blev Selecta udvalgt som en af de fem finalister med Aquablu-løsningen. Den 12. september præsenterede vi vores løsning og tilgang for CBRE-juryen og offentligheden. Og vi vandt! For juryen var vi den klare vinder af Innovation Award 2023. Og med mere end 70 % af stemmerne vandt vi også publikumsprisen. En dobbelt sejr, som gør os utroligt stolte!

Evalueringskriterier

  • Har din innovation et klart værditilbud med håndgribelige resultater, som kunderne vil sætte pris på?
  • Hvad er de håndgribelige og uhåndgribelige differentieringsfaktorer?
  • Hvilke(t) problem(er) eller mulighed(er) vil du løse?
  • Kan CBRE nemt integrere innovationen i vores kundeløsninger?
  • Kræves der en omkostning eller investering, og hvad er ROI i så fald?
  • Hvad er de kvantitative og kvalitative resultater for vores kunder eller CBRE-medarbejdere?
  • Er løsningen tilgængelig i flere lande?
  • Har du angivet referencer og brugerundersøgelser?

Klik her for den fulde pressemeddelelse

Pressemeddelelse