Zia kampagne

Vil du høre mere om en kaffeløsning med Zia maskinen?

Vil du høre mere om en kaffeløsning?

Ved at indsende denne formular, erklærer du dig enig i vores privatlivspolitik.

Dine oplysninger bruges til at behandle forespørgslen, og bliver aldrig delt med tredjepart. 

kaffestemning zia

Kaffeløsning der giver glade kollegaer

Flere undersøgelser viser at kaffeløsningen er noget af det der påvirker medarbejdertilfredshed mest, og samtidig er en af de billigste måder at påvirke dette på.

Med denne kaffeløsning sikrer du at jeres medarbejdere kan få præcis den kop kaffe de ønsker, og at jeres virksomhed fremstår professionelt udadtil. 

Zia kaffemaskinen har en stor touch skærm, der kan tilpasses med jeres virksomheds branding, samt billeder og videoer. Derudover opkobles kaffemaskinen til internettet, hvilke giver mulig for nyhedsfeed, samt giver vores teknikere mulighed for løbende at tjekke at alt ved maskinen fungerer som det skal. Kaffemaskinen tilbyder kandebrygning op til 18 cm kaffekander.

Komplet kaffeløsning der inkluderer:

- Leasing af Zia kaffemaskinen over 5 år

- Insuranceservice fra Selecta - 2 årlige besøg og teknisk service

- Tilbudspris på miofino kaffe

miofino rwanda og supremo blends

Kaffe der gør en forskel

Støtter Selecta Coffee Fund

Med tilbuddet følger tilbudspris på miofino - Rwanda Blend og miofino – Supremo Espresso.

Kun kr. 119,- pr. kg.

Begge kaffeblends ristes på vores eget risteri i Holland, og der doneres 1 krone pr. kg solgt miofino kaffe, til Selecta Coffee Funds udviklingsprojekt i Rwanda.

Rwanda Blend (100% Arabica) er mørkristet med fyldig aromatisk og mild smag. Balanceret sødme, med indslag af grape, chokolade, karamel og cedertræ.

Supremo Espresso (Blanding af Arabica og Robusta) er en klassisk kraftfuld espresso-ristning der er fyldig, har balanceret bitterhed med indslag af bær og mørk chokolade kombineret med lav syrlighed.

Zia kaffemaskinen har to bønnebeholdere, hvilket betyder at man har mulighed for at bruge en bønne til sin sorte kaffe, og en bønne til espresso og kaffedrikke med mælk. Dette er en fordel fordi at espresso og kaffe med mælk, kræver en mørkere ristet bønne for at kaffesmagen trænger igennem. En sort kaffe derimod laves bedst på en 100% Arabica bønne, med en lysere ristning, hvilket giver en udsøgt og balanceret kaffesmag.

selecta coffee fund ko

Selecta Coffee Fund

Vælg kaffe der gør en forskel

Når I køber miofino eller Pelican Rouge kaffe, går 1 krone pr. solgt kilo til Selecta Coffee Fund. Selecta Coffee Fund er vores eget tiltag, der har til formål at forbedre livskvaliteten for kaffebønder og deres familier i Rwanda. Fondens fokus er primært børnene og deres uddannelse, næringsholdig mad og sanitære forhold. 

Konkrete tiltag

  • Uddeler 100 gravide køer hvert år, til familier i nød der ikke allerede har en ko. Køerne giver næringsholdig mad, organisk gødning til kaffemarkerne, samt mulighed for lidt ekstra indkomst. Den første kviekalv skal gives til en anden familie, der ikke har en ko.
  • Bygget en børnehave i Nyamagabe med plads til 170 børn i alderen 3-6 år. Børnehaven drives af Selecta, ved brug af lokal arbejdskraft. Børnene får to næringsholdige måltider hver dag, samt et sted at være når forældrene er på arbejde. 
  • Støtter en folkeskole i Huye, med udstyr som computere, borde/stole, samt andet nødvendigt skoleudstyr.

Vær med til at gøre en forskel - vælg miofino eller Pelican Rouge kaffeblends fra Selecta!

Zia - Teknisk information og kaffemenu

Specifikationer                      Menu
Højde 876mm   Sort kaffe, Espresso
Bredde 365mm   Americano, Lungo
Dybde 420mm   Caffe latte, Cappucino
Strømforsyning 230 V / 10-13A   Cafe au lait, Espressochoc
Anbefalet antal kopper pr. dag 180   Chokolade, Chokomælk

 

Tilbudsbetingelser

  • Vi tilbyder løsningen til kr. 589,- pr. måned (ekskl. moms) på en femårig aftale. Ydelsen omfatter leasing, service og en smagsgaranti, der sikrer dig samme gode kaffeoplevelse igennem hele den femårige aftaleperiode. 
  • Tilbudsprisen er ekskl. kaffe.
  • Tilbuddet gælder i følgende områder: Region Hovedstaden ekskl. Bornholm, Trekantsområdet, og en radius af 20 km omkring Odense, Aarhus og Aalborg.

Kontakt os på