WMF 1100s kaffe-maskine

En sikker vej til en god kop kaffe - kop efter kop.

WMF 1100S er en professionel kaffemaskine til mindre virksomheder, der er med til at sikre god kaffe og glade medarbejdere.

WMF 1100S
kvalitetskaffeløsning for kun 599,- om måneden

Tilbuddet inkluderer service, leasing og forsikring

Få mere information eller en opringning her!

Venligst...

Emne

Den perfekte kaffemaskine - lille, kompakt og effektiv

Få en ​​professionel kaffeløsning inkl. service for kun 599,- kr om måneden.

Læs mere, om vores nye kaffemaskine herunder. Du er også meget velkommen til at kontakte os på tlf. +45 44 50 34 50 for at høre nærmere om en aftale på kaffemaskinen WMF 1100s.

 

WMF 1100S kaffemaskine

Tysk maskine fra WMF – Jyske bønner fra Peter Larsen - Service fra Selecta – En smagfuld kombination

WMF 1100S kaffemaskine

Tysk maskine fra WMF – Jyske bønner fra Peter Larsen - Service fra Selecta – En smagfuld kombination

En professionel kaffeløsning til en professionel verden. WMF 1100S er lavet specielt til kontormiljøer og kan brygge op til 80 kopper på en dag. Den er tilpasset et kontormiljø med sin gode kaffe og sit brugervenlige touchscreensystem. WMF 1100S passer til alle slags situationer og bringer både mødegæster og medarbejdere tættere sammen med sit smarte look og kvalitetskaffe.

Hvis I er klar til at tage kontorkaffe til et helt nyt niveau, er WMF 1100S svaret for jer. Selectas service, den dejlige kaffe fra Peter Larsen og denne unikke kaffemaskine sikrer den gode kaffeoplevelse. Der er mange muligheder for at finde sin egen favoritkaffe. Maskinen giver mange muligheder for at få en kop kaffe, der passer til enhver smag, og brygger en god kop kaffe, hver gang, fra en café latte til en rygende espresso.

WMF 1100S er digitaliseret, og dens intuitive display viser et bredt udvalg af kaffe på den smarte touchscreen. Kaffemaskinen fås både med vandtilslutning eller vandtank og passer dermed til forskellige kontorstørrelser. Den er med andre ord enkel, praktisk, brugervenlig og smart - perfekt til et kontormiljø. 

Kaffe og vidensdeling

Kaffemaskinen er ofte det sted, vi mødes for en uformel udveksling af viden. Kaffe er det, vi drikker, når vi holder pause. Og kaffe er det, vi trænger til, når hjernen skal have ny energi, og de store ideer og kreativiteten skal slippes løs.

Selecta vil gerne være med til at give jeres virksomhed et mødested, hvor kreativitet, socialt fællesskab og faglighed styrkes med en kop kaffe. Vi kan ikke skabe en vellykket arbejdsplads, hvor medarbejdere trives og stimuleres, men måske kan vi bidrage med mere, end du tror.

Download produktblad for WMF 1100S

Peter Larsen Kaffe

Særpris på økologi og fairtrade

Hvilke kaffebønner, der bliver brugt, er også vigtigt. Selecta lægger vægt på at bruge hele bønner af en god kvalitet, der samtidig er bæredygtige. Derfor har Selecta et stærkt samarbejde med flere kaffeproducenter, bl.a  Peter Larsen Kaffe, der forhandler økologiske Fairtrade kaffebønner.

Her kan du se mere information om tre typer af kaffe fra Peter Larsens risterier i Viborg og Karlstad i Sverige. Netop på disse meget smagfulde bønner tilbyder vi en særpris i forbindelse med en aftale om leasing af en WMF110S kaffemaskine med Selecta.

Peter Larsen Mexico Chiapas Økologisk

Peter Larsen Mexico Chiapas Økologisk

Peter Larsen Mexico Chiapas Økologisk består af kaffe fra Chiapas området i det sydlige Mexico. Nueva Esperanza farmen blev etableret i 1968 og ligger i tilknytning til naturreservatet Triunfu.

Kaffen dyrkes gennemsnitligt i 14moh., helt uden brug af kunstgødning og insektbekæmpelsesmidler og er derfor økologisk certificeret.

På de 300 hektar dyrkes der 4 sorter Arabica: Bourbon, Caturra, Catuai og Marago. Kaffen er "Shade Grown", hvilket vil sige, at den dyrkes under skyggetræer. 100% Arabica.

Smagsprofil:

En blød og rund kaffe med toner af mørk chokolade og en let duft af karamel. Medium syrlighed - en kaffe de fleste vil kunne lide.

 

Download databladet her

Peter Larsen Økologisk Fairtrade

Peter Larsen Økologisk Fairtrade

Peter Larsen Økologisk Fairtrade kaffe er en udsøgt blanding af økologisk dyrket kvalitetskaffe fra Syd– og Mellemamerika.

Hovedparten af kaffen dyrkes på udvalgte kaffefarme, som kontrolleres af de lokale kontrolinstanser og dyrkes i kooperativer af mindre producenter.

Kaffebuskene gødes med kompost fra kaffebønnernes frugtkød, så jordens naturlige øko-balance bevares. Komposten laves ofte med specielle kompostorm. 100% Arabica.

Smagsprofil:

En dejlig kaffe med et friskt touch og syrlighed med en lidt cremet smag, som især træder frem, når temperaturen i koppen falder lidt.

En velafbalanceret og balanceret frisk kaffe med en let syrlig og en lidt tør eftersmag.

Download databladet her

Löfbergs Medium Økologisk Rainforest Alliance

Löfbergs Medium Økologisk Rainforest Alliance

Löfbergs Medium Økologisk Rainforest Alliance er produceret af
økologiske bønner fra Honduras, Peru, Syd-og Mellemamerika og Østafrika. 100% Arabica.

Smagsprofil:

En velafbalanceret kaffe med frisk frugtighed. Kaffen har en afrundet nøddeagtig smag med noter af mælk, chokolade og honning.

 

Download databladet her

Tilbudsbetingelser

*Vi tilbyder løsningen til kr. 599,- pr. måned (excl moms). Ydelsen omfatter leasing, service og en smagsgaranti, der sikrer dig samme gode kaffeoplevelse igennem hele den femårige aftaleperiode.

Tilbuddet gælder i følgende områder: Region Hovedstaden, Trekantsområdet, og en radius af 20 km omkring Odense, Aarhus og Aalborg.

Levering og installation vil generelt være inden for 2-3 uger

Kontakt os for at høre nærmere om WMF 1100S

 • Telefon

  +45 44 50 34 50

  Vi har åbent

  mandag - fredag 08.00 - 15.00

 • Email

  info@dk.selecta.com

  Send os en mail og vi vil vende tilbage indenfor 24 arbejdstimer