Kaffe på jobbet

Vi tror på, at en god pause med kvalitets kaffe skaber et bedre arbejdsmiljø med mulighed for kreativitet. Den rigtige kaffeløsning til virksomheder er skræddersyet specifikt til de unikke behov som virksomheden har. Hos Selecta er vi specialister i at sammensætte løsninger der passer perfekt til din arbejdsplads.

  1. Hjem
  2. Vores løsninger
  3. Kaffe på jobbet
  4. Kaffe på jobbet
kaffemoede paa arbejdspladsen

Løsninger tilpasset til jeres behov

Vi er specialister i at imødekomme alle slags virksomheder

Hos Selecta sørger vi for, at jeres virksomhed får den kaffeløsning, som passer til lige netop jeres specifikke situation og behov. Vi har ansvaret for, at kvaliteten på kaffen er i top. Vi sørger både for at kaffemaskinen, mælken og kaffebønnen passer sammen, så du og dine kollegaer kan nyde en kaffe af højeste kvalitet, hver gang I er på arbejde. Vi tager en dialog omkring jeres situation og behov, så vi kan tilbyde jer en kaffeløsning med den rigtige grad af service.

Hos Selecta er vi nemlig den eneste kaffe leverandør, der kan tilbyde en totalservice i vores kaffeløsninger. Det indebærer, at vi ordner alt fra bestilling og opfyldning af kaffe, til rengøring og teknisk vedligeholdelse af kaffemaskinen. Din eneste opgave er at kontakte os, hvis din kaffemaskine mod forventning ikke fungerer som den skal, så kommer vi inden for 8 arbejdstimer. Vi tilbyder også andre services, hvis din virksomhed gerne vil stå for nogle af detaljerne i kaffeløsningen selv. Du kan læse mere angående vores forskellige services her.

Vi har professionelle og uddannede medarbejdere inden for kaffe, som gør, at vi sikrer os en ordentlig kaffeløsning til din virksomhed – ligegyldigt om du vælger, at vi skal rengøre din kaffemaskine for dig, eller om vi skal oplære dig og dine medarbejdere i at gøre det selv. Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak om hvordan vi kan opfylde jeres behov ift. kaffe.

Vil du høre mere om kaffeløsninger fra en af vores specialister?

Bliv kontaktet af Selecta

Få en skræddersyet løsning

unge mennesker drikker kaffe på jobbet

Selecta sørger for, at kaffen altid er klar

Mange værdsætter kvalitetskaffe på arbejdspladsen, og derfor står vi fra Selectas side klar med en kaffeløsning der vil brygge jer den ene gode kop efter den anden. Vi kan tilbyde et væld af kaffebrands som Starbucks, Lavazza, Pelican Rouge, Miofino og Peter Larsen. Da både kaffeforbrug og -præference kan variere fra virksomhed til virksomhed, tilbyder vi at skræddersy vores kaffeløsning, så den passer til lige præcis jeres behov og efterspørgsel. Gennem hele processen står vi desuden klar til at hjælpe jer med alt fra valg af industri kaffemaskine til viden om hele kaffebønner. Samtidig garanterer vi reparation af kaffemaskiner inden for 8 timer, hvis uheldet skulle være ude.

Vores WMF1500S+

Vores kaffemaskiner

Gør noget helt specielt for jeres pauser

Alle vores kaffemaskiner er specielt udviklet til at brygge den bedste kaffe. Med vores hjælp til den rigtige sammensætning af kaffebønner, kaffemaskiner og serviceløsning, kan du få en kaffe- eller espressomaskine, som passer til jeres behov.

Find vores udvalg af kaffemaskiner, kaffeautomater og espressomaskiner til erhverv og virksomheder her.

Vores kaffemaskiner
Møde over kaffe

Gode råd til valg af kaffeløsning

Hos Selecta er vores speciale at levere kaffe til virksomheder. Vi har mange års erfaring med at sammensætte kaffeløsninger til erhverv af forskellig type og størrelse. Om du ønsker en premium opsætning med den bedste espresso kaffemaskine og de lækreste hele kaffebønner, eller om du ønsker en kaffeløsning med den bedste værdi for prisen så er vores rådgivere altid klar til at hjælpe dig med at vælge og sammensætte.

For at vælge den rigtige løsning, er det vigtigt at analysere på jeres virksomheds situation og behov for kaffe. Kontakt os for at få en professionel vurdering af jeres virksomheds behov.

Gode råd til valg af kaffeløsning
bæredygtig kaffe

Samfunds ansvarlige kaffeløsninger

Selecta Coffee Fund

Selecta støtter kaffe producerende landsbyer i Rwanda via Selecta Coffee Fund. Vi donerer 1 krone til fonden pr. kilo solgt kaffe som er produceret på vores eget risteri, Pelican Rouge Coffee Roasters. Blandt vores kaffebrands er både Miofino og Pelican Rouge kaffe produceret på vores eget risteri.

Hvis du vil have en samfundsansvarlig og bæredygtig kaffeløsning, kan du med fordel vælge at fylde din kaffemaskine op med en kaffeblanding som er produceret på Selectas risteri. Vi laver for eksempel kaffeblandinger som er certificeret af Fairtrade, Rainforest Alliance, EU økologi og som er 100% CO2 neutralt produceret. Vælg Selecta og få en bæredygtig kaffeløsning.

Læs om Selecta Coffee Fund

Ring og hør mere om vores løsninger til kontormiljøer