Kaffe på jobbet

Vi tror på, at en god pause med kvalitets kaffe skaber et bedre arbejdsmiljø med mulighed for kreativitet.

 

Læs mere om vores medarbejdertilfredshed her
  1. Hjem
  2. Vores løsninger
  3. Kaffe på jobbet
  4. Kaffe på jobbet

Selecta sørger for, at kaffen altid er klar

Mange værdsætter kvalitetskaffe på arbejdspladsen, og derfor står vi fra Selectas side klar til at brygge jer den ene gode kop efter den anden. Vi kan tilbyde et væld af kaffebrands som Starbucks, Lavazza, Pelican Rouge, Miofino og Peter Larsen. Da både kaffeforbrug og -præference kan variere fra virksomhed til virksomhed, tilbyder vi også gerne at skræddersy vores kaffeløsning, så den passer til lige præcis jeres behov og efterspørgsel. Gennem hele processen står vi desuden klar til at hjælpe jer med alt fra valg af industrikaffemaskiner til viden om kaffebønner. Samtidig garanterer vi reparation af maskiner inden for 8 timer, hvis uheldet skulle være ude.

Vi er specialister i at imødekomme alle slags virksomheder

Hos Selecta sørger vi for, at virksomheder får den kaffeløsning, som passer til lige netop deres specifikke situation og behov. Vi har ansvaret for, at kvaliteten er i top. Vi sørger både for at maskinen, mælken og kaffebønnen passer sammen, så du og dine kollegaer kan nyde en kaffe af kvalitet, hver gang I er på arbejde. Vi kan tilbyde jer lige den service, I har behov for.

Hos Selecta er vi nemlig de eneste leverandører, der kan tilbyde en totalservice. Det indebærer, at vi ordner alt fra bestilling til rengøring af kaffemaskinen. Din eneste opgave er at kontakte os, hvis din maskinen ikke fungerer som den skal, så kommer vi inden for 8 arbejdstimer. Vi tilbyder også andre services, hvis din virksomhed gerne vil stå for nogle af detaljerne selv. Du kan læse mere angående vores forskellige services her.

Vi har professionelle og uddannede medarbejdere inden for kaffe, som gør, at vi sikrer os en ordentlig løsning til din virksomhed – ligegyldigt om du vælger, at vi skal rengøre din maskine for dig, eller om vi skal oplære dig og dine medarbejdere i at gøre det selv.

Vores kaffemaskiner

- gør noget helt specielt for dine pauser

Vores kaffemaskiner

- gør noget helt specielt for dine pauser

Alle vores kaffemaskiner er specielt udviklet til at brygge den bedste kaffe. Med vores hjælp til den rigtige sammensætning af kaffebønner, kan du få en kaffe- eller espressomaskine, som passer lige til dit behov. 

 

Læs om vores kaffemaskiner her

Vil du høre mere om kaffe fra vores specialister?

Få mere information eller en opringning her!

Venligst...

Emne

Ring og hør mere om vores løsninger til kontormiljøer

  1. Hjem
  2. Vores løsninger
  3. Kaffe på jobbet
  4. Kaffe på jobbet