Uddannelse

Vores kaffe-, snack- og sodavandsløsninger til universiteter, skoler og andre uddannelsesinstitutioner. Læs om hvordan Selecta tilbyder en 24/7 service for jeres elever og lærere gennem selvbetjente automater af høj kvalitet.

 

  1. Hjem
  2. Vores løsninger
  3. On the go
  4. Universiteter/skoler
glade studerende

Eksperter i selvbetjente kaffe- og snackløsninger

Vores service til universiteter og skoler

Hos Selecta har vi forståelse for, at elever og lærere er til stede på uddannelsesinstitutioner på forskellige tidspunkter. Derfor er det en god og nødvendig service, at kunne tilbyde en snack, en kop kaffe eller en forfriskende drikkevare, uafhængigt af tidspunktet på døgnet eller hvor man befinder sig i bygningen. Vi sørger for at det nødvendige antal og mix af maskiner er på plads, og at disse er fyldt op og fungerer som de skal.

Selecta er Europas største virksomhed inden for selvbetjeningsløsninger inden for mad og drikke. Vi har mange års erfaring med at sørge for at vores automater fungerer som de skal hver dag. Som kunde hos Selecta skal I ikke tænke på noget ift. drift af vores automatisere maskiner, vi styrer det hele. Det eneste I skal tænke på er at beslutte hvordan sammensætningen af automater skal se ud på jeres uddannelsesinstitution, gennem dialog med os.

Vi er på forkanten af innovation inden for selvbetjente løsninger. Derfor tilbyder vi mange forskellige former for kontantløs betaling, herunder kreditkort, SMS-betaling og Mobilepay. Vi udvikler konstant på vores betalingsmodul og brugervenligheden omkring vores automater.

Bredt udvalg af snacks og drikkevarer

Bredt udvalg af snacks og drikkevarer

Vi matcher udvalget af produkter med efterspørgsel i målgruppen

Hos Selecta ved vi at succes ved automatiserede løsninger bl.a. handler om at der tilbydes de rigtige varer i automaten. Vi måler på salg af de forskellige varer, følger markeds udvikling og analyserer os frem til kvalificerede forudsigelser på efterspørgsel. Vi laver kampagner, udskift i varer og sørger for at tilbuddet i automaterne altid er fyldestgørende.

Vores automatiserede løsninger til uddannelsesinstitutioner inkluderer kaffeautomater, snackautomater, sodavands automater og automater med både snacks og sodavand. Derfor kan vi tilbyde et meget bredt udvalg af varer, så der er noget til enhver smag og ethvert behov.

Vi tilbyder også sukkerfrie og sunde alternativer i vores automater.

Få et godt tilbud til jeres universitet eller skole

Få et tilbud

Er du interesseret i Selectas produkter og services? Udfyld denne korte formular og en af vores eksperter vil kontakte dig snart. Eller du kan sende os en e-mail på info@dk.selecta.com eller ringe til os på +4544503450.

Hvad omhandler din henvendelse?

Ved at indsende denne formular accepterer du betingelserne, der er angivet i vores privatlivspolitik.

Eller ring og hør mere om vores løsninger til jer