Transport

Snacks og drikkevarer til folk på farten

  1. Hjem
  2. Vores løsninger
  3. On the go
  4. Transport
average guy waiting on train station

Mad og drikke på alle tidspunkter af døgnet

Selecta sørger for at der altid er en snack, en kaffe eller en kold og læskende drik

Hos Selecta ved vi at det er en vigtig service at kunne tilbyde en snack eller sodavand til folk på farten. Denne service sørger Selecta for. Vi installerer, servicerer og optimerer automater på jeres transportstationer. Vær sikker på at kunne tilbyde jeres kunder en kop kaffe, en snack eller en sodavand, helt uden besvær. Selectas automater udnytter den seneste teknologi indenfor bl.a. telemetry og kontantløs betaling. Vi sikrer at automaterne at nemme at bruge, og fungerer som de skal.

Kontakt os for rådgivning omkring hvordan selvbetjente snack- og sodavands-automater kan skabe værdi for jer og jeres kunder.

starbucks on the go cph

Automater specielt udviklet til offentlige placeringer

Vi skaber driftssikkerhed gennem godt design

Når vi placerer automater på offentligt tilgængelige placeringer, sørger vi for at disse er beskyttet mod hærværk, tyveri og alt slags vejr. Vores automater er designet på baggrund af mange års erfaring med selvbetjente automatløsninger. Vi sørger for at automaterne virker, og at jeres kunder får stillet deres sult og tørst mens de afventer transport.

Vi konceptudvikler løbende på vores løsninger og optimerer hvor der er mulighed for det. Med Selecta som samarbejdspartner sikrer I at jeres kunder altid har tilgang til mad og drikke.

Få et godt tilbud eller rådgivning

Få et tilbud

Er du interesseret i Selectas produkter og services? Udfyld denne korte formular og en af vores eksperter vil kontakte dig snart. Eller du kan sende os en e-mail på info@dk.selecta.com eller ringe til os på +4544503450.

Hvad omhandler din henvendelse?

Ved at indsende denne formular accepterer du betingelserne, der er angivet i vores privatlivspolitik.

Du kan også kontakte os for mere information