Hospitaler

 

- Vi giver jeres hospitaler de bedste rammer

Med Selecta får I

  • Friske snacks og drikkevarer til jeres patienter
  • En løsning med maskiner og automater, som passer til jeres behov 
  • En certificeret forretning, der udbyder den service, som passer til jer

Vi imødekommer jeres behov

Vi kan tilbyde hospitaler den bedste løsning til deres klienter, hvad enten det drejer sig om kaffe, snacks eller drikkevandsmaskiner. Vi ved, at større institutioner som hospitaler har særlige behov, og det er vi eksperter i at opfylde og indrette os efter. Derfor skræddersyer vi en aftale til jer, efter jeres behov og til den situation I står i.

I de fleste tilfælde er det vigtigt for vores kunder og samarbejdspartner, at kunne tilbyde kaffemaskiner, snackautomter eller andre løsninger af høj kvalitet. Det er noget, vi hos Selecta sætter en stor værdi i, at kunne tilbyde. Vi ved, at forbrugerens adfærd ændrer sig, og der er et større behov for mad- og drikkevare af høj kvalitet, imens vi er på farten eller venter i venteværelset.

Vi benytter hele tiden vores egne data, til at optimere vores produkter og services med den viden vi har om vores forbrugers præferencer. Det gør vi for at give vores kunder den bedste løsning og den bedste service af høj kvalitet.

Vi arbejder sammen med førende brands som Pepsi, Aqua D’or, Coca Cola, Ritter Sport, Toms, Nutramino, Raw Bar samt kaffebrands som Starbucks, Lavazza, Peter Larsen m.v.

 

Leder du efter kaffemaskiner til dit personale? Så klik her!

  1. Hjem
  2. Vores løsninger
  3. On the go
  4. Hospitaler

Få skræddersyede tilbud til hospitaler

Få mere information eller en opringning her!

Venligst...

Emne

Ring og hør mere om hvad vi kan tilbyde hospitaler