Selecta MiniCooler

Et smart mini-køleskab der passer overalt. Vores Selecta MiniCooler er et tilføjelsesprodukt, som man kan vælge hvis man allerede har en kaffe- eller Grab & Go Convenience Catering løsning fra Selecta.

  1. Hjem
  2. Vores løsninger
  3. Grab & Go Convenience Catering
  4. Selecta MiniCooler
Selecta MiniCooler

Lille – men utroligt smart

Måske er det ikke alle der drikker kaffe på jeres arbejdsplads? Ønsker du at din medarbejdere skal have adgang til energigivende kolde drikke og snacks uden at skulle forlade kontoret?

Vores mange års erfaring med automater og selvbetjente koncepter, har lært os at det ikke er alle steder en stor traditionel vending automat passer ind. Derfor har vi udviklet vores MiniCooler koncept, som tilbyder et mindre sortiment (op til 12 forskellige produkter), men som har en størrelse der passer ind alle steder.

Det er utroligt nemt at komme i gang: I finder et sted hvor I vil have MiniCooleren stående, vi sætter ledningen i væggen og opfylder med produkter.

Herefter kommer vi løbende med produkter til MiniCooleren, når vi er hos jer for at passe jeres kaffe- eller convenience catering løsning. Sammen fastsætter vi det rigtige planogram til jeres virksomhed, og tilpasser løbende efter behov.

MiniCooleren fungerer teknisk på samme måde som vores Selecta Deli:

Læs om Selecta Deli

Er du nysgerrig på en MiniCooler?
Lad os snakke om hvordan den kan passe ind hos jer!

Få et tilbud

Er du interesseret i Selectas produkter og services? Udfyld denne korte formular og en af vores eksperter vil kontakte dig snart. Eller du kan sende os en e-mail på info@dk.selecta.com eller ringe til os på +4544503450.

Hvad omhandler din henvendelse?

Ved at indsende denne formular accepterer du betingelserne, der er angivet i vores privatlivspolitik.