Grab & Go - Convenience Catering

Vi introducerer det seneste inden for mad og drikke på arbejdspladsen: Grab & Go Convenience Catering - selvbetjente koncepter til den moderne arbejdsplads. Et Covid-19 sikkert alternativ eller supplement til traditionelle kantiner, med op til 50% lavere omkostninger.

  1. Hjem
  2. Vores løsninger
  3. Grab & Go Convenience Catering
Grab & Go Convenience Catering - FOODIES MicroMarket

Hvad er Grab & Go Convenience Catering?

Selvbetjente convenience catering koncepter til arbejdspladsen, der gør friske madretter, snacks, drikkevarer og kaffe, tilgængeligt 24/7/365. Koncepterne er drevet af den nyeste teknologi, hvilket gør det muligt at tilbyde lækker mad som du kender det fra kantiner, uden on-site bemanding. Vi opfylder dagligt med varierede produkter, og skaber omkostningseffektivitet gennem dynamisk ruteplanlægning. På denne måde gør vi det muligt for jer, at få op til 50% lavere omkostninger ift. traditionelle kantiner.

Vores Grab & Go Convenience Catering koncepter nydes allerede af mange virksomheder i Europa, hvor Selecta er markedsleder på området. Vi udnytter vores mere end 60 års erfaring med selvbetjente automater og koncepter, til at bringe jer revolutionerende Grab & Go Convenience Catering løsninger der passer til behovene på den moderne arbejdsplads.

Grab & Go Convenience Catering: Et sweet-spot mellem kantiner og vending automater

Grab & Go Convenience Catering løsninger

Vores forskellige Grab & Go Convenience Catering koncepter til arbejdspladsen

Vil du høre mere om Grab & Go Convenience Catering?
Lad os tage en snak ud fra jeres behov.

Få et tilbud

Er du interesseret i Selectas produkter og services? Udfyld denne korte formular og en af vores eksperter vil kontakte dig snart. Eller du kan sende os en e-mail på info@dk.selecta.com eller ringe til os på +4544503450.

Hvad omhandler din henvendelse?

Ved at indsende denne formular accepterer du betingelserne, der er angivet i vores privatlivspolitik.