Fritid og underholdning

Kaffeløsninger og snackautomater der gavner jeres forretningsmodel

  1. Hjem
  2. Vores løsninger
  3. Som en del af forretningen
  4. Fritid og underholdning
starbucks on the go biograf

Vi har den rigtige løsning til jer

Kaffe der smager fantastisk – hver gang!

Selecta tilbyder en række forskellige kaffeløsninger, der sammensættes så de passer til jeres forretning. Vi arbejder bl.a. med velkendte internationale brands som Starbucks on the go, der tiltrækker opmærksomhed og skaber forøget salg. Fuldend jeres tilbud af drikkevarer og snacks med en værdiskabende løsning fra Selecta.

Vi har erfaring inden for forskellige underholdningsbrancher, bl.a. biografer, hvor vi har implementeret premium brandede kaffekoncepter, der komplementerer det øvrige udbud af snacks og drikkevarer. Vores kaffekoncepter er selvbetjente kaffemaskiner der på et stilfuldt designet møbel serverer fantastisk kaffe. Vi er eksperter i at positionere kaffemøblet, så det både fremstår indbydende og møder kunden, der hvor kunden er.  

Bliv kontaktet med et tilbud der skaber værdi for jeres forretning

Få et tilbud

Er du interesseret i Selectas produkter og services? Udfyld denne korte formular og en af vores eksperter vil kontakte dig snart. Eller du kan sende os en e-mail på info@dk.selecta.com eller ringe til os på +4544503450.

Hvad omhandler din henvendelse?

Ved at indsende denne formular accepterer du betingelserne, der er angivet i vores privatlivspolitik.

kaffestation i biograf

Tilfredsstil de besøgendes behov

Vi forstår hvad forbrugerne vil have

Danmark er et af de lande i verden, der drikker mest kaffe. Derfor kan det at tilbyde en ordentlig kop kaffe, være en vigtig del af den samlede service i en forretning, der leverer underholdning og oplevelser. Selecta sørger for, at jeres forretning tilbyder det som de besøgende efterspørger, om det er god kaffe, dejlig kakao eller bekvem adgang til snacks.

Vores mange års erfaring med selvbetjente kaffeløsninger, samt vores daglige færden i det danske og europæiske kaffemarked, giver os indsigt i forbrugsvaner og efterspørgsel. Denne indsigt bruger vi til at skabe stærke kaffekoncepter, der giver værdi til vores kunder og vores kunders kunder.

starbucks station i biograf

Starbucks on the go

Det mest kendte kaffebrand som en del af jeres forretning

Starbucks on the go konceptet er en kaffestation, der kan implementeres som en del af en forretningskæde. Konceptet involverer et specifikt setup af kaffemaskine, kaffemøbel og kaffebønner. Sammensætningen sikrer den autentiske Starbucks oplevelse, som forbrugerne kender. Tag jeres kaffetilbud til et nyt niveau med Starbucks on the go.

Læs mere om Starbucks on the go

Få gratis rådgivning omkring en kaffekategori som en del af jeres forretning