Convenience

Selecta samarbejder i Danmark med flere store convenience kæder, hvor vi har implementeret forskellige kaffekoncepter med stor succes. Vi skaber værdi gennem velkendte internationale kaffebrands, der driver mersalg og tiltrækker nye kunder.

  1. Hjem
  2. Vores løsninger
  3. Som en del af forretningen
  4. Convenience
starbucks on the go i kiosk

Kaffe som en del af jeres forretning

Kaffekategori der understøtter kerneforretningen

Mange forretninger undervurderer betydningen af at have en kaffekategori med kommercielt fokus. I conveniencebranchen er der gode muligheder for at bruge en kaffekategori til at drive omsætning og indtjening. Eksempelvis ved at tiltrække nye målgrupper med et premium og brandet kaffekoncept, og ved at sammensætte kaffedrikke med eksisterende produkter for at drive mersalg.

Bliv kontaktet med et skræddersyet tilbud eller rådgivning

Få et tilbud

Er du interesseret i Selectas produkter og services? Udfyld denne korte formular og en af vores eksperter vil kontakte dig snart. Eller du kan sende os en e-mail på info@dk.selecta.com eller ringe til os på +4544503450.

Hvad omhandler din henvendelse?

Ved at indsende denne formular accepterer du betingelserne, der er angivet i vores privatlivspolitik.

starbucks on the go q8

Konceptudvikling specifikt til jeres forretning

Internationale kaffebrands der tiltrækker opmærksomhed

Selecta har mange års erfaring med at matche forretninger med det rigtige kaffekoncept, der komplementerer den eksisterende forretningsmodel. Vi kombinerer vores markedsforståelse med undersøgelser af konkurrencelandskabet, for at designe en vindende strategi.

Selecta skræddersyer kaffekategorien til den specifikke forretning og kommer med forslag til kampagner. Vi sammensætter målrettede marketingkampagner, der fx sørger for at kunder bliver belønnet for loyalitet.

Vi udvikler en kaffekategori, der drives af styrken bag globale topbrands som Starbucks on the go eller danske top brands som Peter Larsen Kaffe.

Samtidig assisterer vi i udviklingen af et internt setup, der styrker det samlede koncept og sikrer at der er overensstemmelse mellem afdelinger. Vi ved hvor vigtigt det er at konceptet er entydigt i hele forretningen, og har derfor udviklet systemer specielt til at sikre dette.

cashless coffee vending

Selecta er med hele vejen

Vi tænker på det store billede og den millimeter præcise implementering

Selecta er eksperter i at drive succesfulde kaffekoncepter i ’on the go’ kaffe markedet. Vi ved hvad der skal til for at folk får lyst til at købe en kop kaffe. Denne ekspertise udnytter vi til at skabe et konstruktivt samarbejde med vores kunder, der kombinerer ressourcer for at opnå stærke resultater. Vi er sammen om at gøre jeres kaffekategori til en succes.

Selecta assisterer med alt fra marketing, POS, konceptudvikling, forretningsudvikling, intern compliance og supply-chain management. Med en Selecta kaffeløsning som en del af jeres forretning, får I en samarbejdspartner der altid er 100% engageret i samarbejdet.

Kontakt os og få uforpligtende rådgivning og tilbud