10 tips til at forberede din kaffemaskine på en travl juleperiode!

 

 1. Efterspørgslen på varme drikkevarer stiger markant i julesæsonen. Sørg for at du ikke skuffer dine kunder og udvid dine produkt-ordrer, så du kan imødekomme den høje efterspørgsel. Varm chokolade vil være særlig populær, så sørg for at have masser at byde på.

 

 1. I løbet af højtiden, er det essentielt at overveje yderligere tiltag, som kan tilføje lidt luksus til enhver drink. Prøv pisket fløde og chokoladeflager på den varme chokolade eller eksperimentér med med kanelsirup og andre julesirupper, for at gøre det ekstra hyggeligt hen over julen. Hvis du arbejder på en bar - hvorfor så ikke eksperimentere med spiritus og skabe en helt unik juledrink? Få massere af inspiration til forskellige juledrinks på: http://www.1883.com/en/recipes.

 

 1. I højsæsonen har din kaffemaskine aldrig været vigtigere - sørg for at den årlige service er gennemført, så maskinen er i top stand. En årlig service skal sikre, at alle skiftelige dele i din maskine udskiftes med nye. Maskinen arbejder hårdere i de kommende uger og måneder, og derfor kan I undgå en overbelastning.

 

 1. Hvis jeres kaffemaskine har en steamboiler, skal I sikre jer, at I har et gyldigt forsikringscertifikat. (Hvis I bruger frisk mælk i forbindelse med jeres kaffemaskine, så vil jeres maskine bruge steameren til at opvarme mælken). En steamer med tryk, er en stor sikkerhedstrussel, hvis den ikke er blevet testet og certificeret. Som ejer af kaffemaskinen er det jeres ansvar at organisere og vedligeholde den. Nogle kaffe-serviceudbydere tilbyder dette i den årlige service i deres kontrakt. Dog er det vigtigt, at få kontrolleret om jeres kaffemaskine virker som den skal for at beskytte dine medarbejdere og kunder mod en defekt steamer.

 

 1. Kalk er kaffemaskinens værste fjende. Beskyt jeres kaffemaskine med et vandfilter for at forhindre kalkopbygning. Det vil ikke kun bevare jeres maskine, I vil også få den bedste vandforsyning til jeres kaffe!

 

 1. Småt udstyr vil gøre forskellen i dit team og vil give en god og hurtig service. Derfor er det vigtigt, at I har det korrekte tilbehør til rådighed for at gøre tjenesteydelsen så let som muligt for dine medarbejdere.

 

 1. I julens højsæson, har vi alle brug for lidt ekstra hjælp til at komme gennem de travle tider og det betyder næsten altid flere hænder på dæk. Derfor er det vigtigt, at sørge for et uddannet team, så de yder den bedste hjælp i stedet for at være en hindring!

 

 1. Tjek dit service - hvis du serverer i porcelæn, er det ikke professionelt at bruge et forskelligt udvalg af porcelæn fordi der er højere efterspørgsel og derfor ikke nok kopper til rådighed. Bestil derfor yderligere- eller nyt service for at skildre et tilbud af høj kvalitet.

 

 1. Mens jeres gæster vil strømme til for kaffe når kulden spidser til, er der samtidig stor chance for impulskøb af en ekstra godbid til at varme sig på. Det kan derfor være en god idé at tilbyde kager, wienerbrød eller kiks med jeres varme drikkevarer. Måske kan I endda øge salget med en ny form for delikatesse specielt til julen?

 

 1. Ha’ det sjovt! Du og din kaffemaskine vil arbejde hårdt for at betjene alle jeres besøgende og hvis I er forberedte, vil en travlt juleperiode ikke være et problem for ​​jer!

 

Læs mere om Selectas kaffeløsninger her

 

Vil du høre mere om Selectas kaffeløsninger? Kontakt os her!

 • Telefon

  +45 44 50 34 50

  Vi har åbent

  mandag - fredag 08.00 - 15.00

 • Email

  info@dk.selecta.com

  Send os en mail og vi vil vende tilbage indenfor 24 arbejdstimer