Total service

Med en Total serviceløsning fra Selecta, står vi for alt omkring jeres kaffemaskiner. Vi skræddersyer en løsning, der passer til jeres setup af maskiner og øvrige behov. En løsning hvor maskinerne altid leverer en ekstraordinær kop kaffe, helt uden bekymringer.

  1. Hjem
  2. Services
  3. Om vores services
  4. Totalservice

Selecta ordner alt

Med en totalløsning hos Selecta ordner vi det hele for dig og dine maskiner. Vi fragter, rengør og leverer de nødvendige produkter, som din maskine eller automat har behov for. Vi møder derfor dig og dine kollegers behov, og du slipper for at have nogle bekymringer.

Totalservice er den mest bekvemmelige måde at få adgang til kolde drikke eller en lækker friskbrygget kop kaffe på. Vi besøger dig flere gange i løbet af en uge, alt efter hvad din kaffemaskine eller vandautomat har behov for.

 

Hvad skal jeg gøre ved en totalløsning?

Din eneste bekymring er at kontakte os, hvis din maskine mod forventning ikke fungerer, som den skal. Vores servicekonsulenter holder øje med maskinen hver dag når de rengør og opfylder den. Men skulle det ske, at der opstår et problem i timerne hvor vi ikke er til stede, er vores kundeservice altid tilgængelige med en løsning på problemet.

Hos Selecta bruger vi mange ressourcer på vedligeholdelse og pleje af vores maskiner. Vi sikrer dig den højeste kvalitet af god kaffe, stabile kaffemaskiner og god service. Vi garanterer, at der altid er levering af frisk kaffe, mælk m.m. alt efter hvad du har valgt i din totalservice.

Hør mere om totalservice

Få et tilbud

Er du interesseret i Selectas produkter og services? Udfyld denne korte formular og en af vores eksperter vil kontakte dig snart. Eller du kan sende os en e-mail på info@dk.selecta.com eller ringe til os på +4544503450.

Hvad omhandler din henvendelse?

Ved at indsende denne formular accepterer du betingelserne, der er angivet i vores privatlivspolitik.

Læs om vores andre serviceløsninger

Ring og hør mere om vores totalløsning