Vores Comfortservices

Comfort Basis

Comfort basis er vores service til dig, som gerne vil være en aktiv del af vores tjeneste. Vi giver træning i hvordan vendingautomaten, vandautomaten eller kaffemaskinen skal rengøres og vedligeholdes. Derefter står du selv for at rengøre og vedligeholde din maskine. Vi kommer 3 gange om året og giver maskinen en grundrengøring, og tjekker op på, at alt fungerer som det skal.

 

Hvad indebærer rengøring og vedligeholdelse af maskinen? 

I denne pakkeløsning, står du selv får at rengøre maskinen så ofte, som maskinen behøver det (efter træning fra Selecta eksperter). Du står for at bestille de nødvendige ingredienser til din maskine. Dette kan være forskellige varer, som din maskine bruger - eksempelvis skal der bestilles kaffebønner og mælk til din kaffemaskine, eller slik, frugt, sandwich og kolde drikke til din vendingautomat. Du kan bestille dine nødvendige varer på mail gennem os.

 

Vi guider dig gennem hele processen og du kan altid forvente svar fra os inden for 16 arbejdstimer, hvis der skulle opstå problemer med din maskine.

Comfort Plus

Med comfort plus løsning er du også en del af vores tjeneste. Med denne serviceløsning er du ansvarig for rengøring og vedligeholdelse af maskinen. Vi kommer og tjekker op på din maskine 6-11 gange om året, og sikrer os, at alt fungerer som det skal. Hver gang vi kommer, giver vi din kaffemaskine, vandautomat eller vendingautomat en grundrengøring.

 

Hvad er din opgave med Comfort plus?

Med denne servicepakke skal du selv rengøre din maskine og vedligeholde den. Vi kommer dog 6-11 gange om året og tjekker op på din maskine og bringer varer. Det vigtigeste er, at du bestiller de varer, som maskinen har behov for ved at ringe eller sende en mail til os. Derefter får du alt, hvad du har behov for, leveret og hvis der skulle opstå problemer med din maskine eller automat, så svarer vi inden for 8 arbejdstimer.

 

Vi leverer de produkter som din virksomhed eller institution har behov for. Vi laver en skræddersyet løsningsaftale til dig, så du altid er tilfreds med resultatet.

Kontakt Selecta
Eller få en opringning med få informationer

Vi giver den bedste løsning på telefon +45 44 50 34 50

Få mere information eller en opringning her!

Venligst...

Emne

Kontakt os og hør mere om vores løsninger