Selecta Coffee Fund

Hos Selecta går vi op i bæredygtige løsninger. Derfor hjælper vi kaffeproducerende landsbyer i Rwanda via Selecta Coffee Fund.

  1. Hjem
  2. selectacoffeefund
00:00 / 00:00

Vores arbejde med kaffebønderne i Rwanda

For hvert kilo Pelican Rouge og Miofino kaffe, går 1 krone til kaffebønderne i Rwanda

Selecta og Rwanda

Selecta Coffee Fund

Selectas arbejde i Rwanda startede med en vision om, at Selecta ville bidrage til et bedre liv for kaffebønderne og deres familier. Ved at skænke en krone for hvert kilo egenproduceret kaffe der bliver købt, kan Selecta Coffee Fund få midlerne til at hjælpe befolkningen i Rwanda. 

 

De områder vi har fokuseret på er børn, uddannelse, vand og hygiejne. Ved at hjælpe børnene hjælper vi også deres familier og er med til at bygge en fremtid for Rwanda.

 

børnehave i rwanda

Samfundsansvarlig tilgang

Selecta Coffee Fund

Hos Selecta har vi en høj etisk og bæredygtig tilgang, som afspejler sig i vores produkter og alt hvad vi foretager os. Selecta Coffee Fund er et vigtigt element i vores arbejde med bæredygtig udvikling.

 

Både Miofino og Pelican Rouge kaffe, bliver ristet på Selectas eget risteri, Pelican Rouge Coffee Roasters. For hver kilo kaffe der bliver solgt, som bliver ristet af Selecta, donerer vi 1kr til Selecta Coffee Fund. Disse donation går uden mellemled til vores arbejde i Rwanda. 

Vi er kommet langt med vores projekter i byen Nyamagabe i Rwanda. Men behovene er mange og der er stadig meget at gøre. Vores mål er hele tiden at udvikle os sammen med de lokale, for at skabe en bedre fremtid for kaffebønderne og deres familier. At få succes med projekter af denne type sker via en fortsat dialog og kommunikation mellem os hos Selecta og projektlederne i Rwanda.

Selecta A/S

Læs mere om Selecta Coffee Fund her

Download her

Vil du høre mere om vores kaffeløsninger?

Få mere information eller en opringning her!

Kontakt os