Bæredygtigheds Rapport 2018

Vi har offentliggjort vores Bæredygtigheds Rapport for 2018.

Læs mere om hvordan vi tager ansvar for, hvilken påvirkning vores aktiviteter har på vores fælles verden.

Download Bæredygtigheds Rapporten her

Vores bæredygtige tilgang

Som den førende virksomhed inden for selvbetjente kaffe og madvarer løsninger, er bæredygtighed en integreret del af den måde vi driver forretning på. Vores mål er at få hverdagen til at fungere, også for fremtidige generationer. Derfor fokuserer vores bæredygtige tilgang på fire strategiske søjler, der er væsentlige for vores forretning.

 

Respekt for miljøet

Vi forpligter os til at minimere vores virksomheds miljøbelastning ved at reducere vores CO2-aftryk og ved at bidrage til en cirkulær økonomi. Vi sigter efter at udnytte vores bilpark optimalt, udvikle energieffektive automatløsninger og optimere vores affaldsstrømme, herunder plast, engangsmaterialer og kaffegrums.

Vores ansvarlige produkter

Vi forpligter os til at indkøbe og producere vores råmaterialer og produkter på en bæredygtig måde, og at inspirere til sundere valg ved hjælp af innovative koncepter. Vi har et bredt udvalg af certificerede og bæredygtige produkter, samt en lang række sunde fødevarer og drikkevarer.

Samfundsgavnlige aktiviteter

Vi ønsker at skabe en positiv påvirkning i de lande og samfund, vi opererer i. Vi investerer i forsyningskædetiltag i de lande, hvor vi henter vores råmaterialer, og vi engagerer os i de samfund i Europa, hvor vi er aktive.

En god arbejdsplads

Vi brænder for at skabe en god og sikker arbejdsplads for vores medarbejdere. Vi tror på vores kollegaer og deres evne til at vokse, og vi tilbyder uddannelse og udviklingsmuligheder til alle vores ansatte.