Nestlé Starbucks forlænger strategisk alliance med Selecta

Selecta og Nestlé Starbucks har forlænget deres strategiske alliance, der lader Selecta fortsætte arbejdet med at operere Starbucks on the go premium selvbetjeningskonceptet. Partnerskabet betyder at Selecta er den eksklusive partner med Starbucks i alle 14 Selecta lande, omkring Starbucks on the go.

Starbucks on the go er designet til at minde om oplevelsen man får på en Starbucks café. Det er et koncept der kombinerer en selvbetjent kaffemaskine med et flot Starbucks branded cafémiljø.

Starbucks on the go cafemiljøer er designet til brug på kontorer, transportstationer, uddannelsesinstitutioner og andre steder. Kaffen som servicen stiller til rådighed er lavet på de samme 100% Fairtrade bønner som i Starbucks caféer, hvilket giver den velkendte lækre kaffe.

Pieter Boven, Director of Strategic Partnerships at Starbucks EMEA siger: ”Partnerskabet mellem Starbucks og Selecta har givet os evnen til at levere fremragende Starbucks kaffe til vores kunder gennem en Premium selvbetjenings løsning, der følger de højeste kvalitets standarder. Den nye licens aftale signalerer vores engagement til at fortsætte med at samarbejde mod at få Premium selvbetjenings markedet til at vokse.”

Sjoerd van den Dungen, Group Starbucks Director hos Selecta tilføjet: ”Vi er stolte af at tage endnu et skridt i vores partnerskab med Starbucks, der bringer velsmagende og selvbetjente Starbucks kaffedrikke til kunderne i vores 14 markeder i Europa. Partnerskabet kombinerer Selectas omfattende erfaring inden for Premium selvbetjente retail løsninger med kaffe og service af den højeste kvalitet. Sammen er vi de bedste i kaffe og de bedste i service.”

Læs mere om Starbucks on the go her

Starbucks on the go tankstation
Starbucks on the go
Bekvemmelighed og kvalitet på farten
I lufthavne
Samtaler starter, og idéer følger
På kontoret
Mød nye venner, del og lær
På skoler
Tag en pause, og lad batterierne op
I sundhedssektoren
Slap af, og tag en pause
På rejser og på landevejen
Gode film fortjener en god kop kaffe
I biografer