Certificering

Vores sortiment indeholder produkter med etiketter fra alle de kendte certificeringer. Læs mere om hver organisation nedenfor.

Fairtrade

Fairtrade

Fairtrade skaber i dag fremskridt for bønder og plantagearbejdere i Asien, Afrika, og Syd- og Mellemamerika. Bønderne får en mere fair betaling for deres råvarer, og de får mulighed for at investere i uddannelse, sundhed eller bedre produktionsforhold. Fairtrade betyder også, at miljøet skånes. Læs mere på fairtrade-maerket.dk

Læs mere på Fairtrade-maerket.dk
 1. Hjem
 2. Selecta
 3. Bæredygtighed
 4. Certificeringer
EU-økologimærket

EU-økologimærket

EU-logo for økologiske produkter giver forbrugeren tillid til madens og drikkens oprindelse og kvalitet. Mærket sidder på alle produkter, der er sikret med overensstemmelserne for EU-reglerne for økologisk landbrug.

Fra Juli 2010 var EU-økologimærket obligatorisk for alle færdigpakkede økologiske fødevarer i Den Europæiske Union. Det er også muligt frivilligt at anvende logoet for økologiske produkter, der ikke er færdigpakket i EU, eller økologiske produkter importeret uden for EU.

Læs mere om EU økologimærket på fødevarestyrelsen
 1. Hjem
 2. Selecta
 3. Bæredygtighed
 4. Certificeringer
Rainforest Alliance

Rainforest Alliance

The Rainforest Alliance er et international miljømærke med fokus på økosystemet. Certificeringen sikrer, at råvaren er produceret under miljøvenlige forhold og er socialt accepteret.

Læs nærmere om Rainforest Alliance her
 1. Hjem
 2. Selecta
 3. Bæredygtighed
 4. Certificeringer
Utz Certified

Utz Certified

Utz Certified, Certified Responsible Coffee, har en etik, der sikrer, at kaffen er produceret på en miljømæssig forsvarlig måde, og at produktionen er karakteriseret ved rimelige vilkår. Certificeringen er baseret på Utz Kapehs Code Of Conduct, som indebærer et antal kriterier for social og miljømæssig ansvarlighed for produktion og effektiv Farm Management på gården.

Læs mere på Utz.org
 1. Hjem
 2. Selecta
 3. Bæredygtighed
 4. Certificeringer
Krav

Krav

KRAV er et svensk mærke for økologisk produktion. Formålet med økologisk produktion er at producere fødevarer med så meget hensyn over for Dyr og miljø som muligt. For at et produkt kan certificeres i henhold til KRAV, skal det være produceret i henhold til EU-regler for økologisk produktion. Kort sagt, producere uden kemiske pesticider og kunstgødning. Grundet den boksende økologi, undgår arbejderne at blive udsat for kemisk pesticider. Der er ingen genetisk modificerede organismer (GMO) til stede i produktionen.

Læs mere om KRAV her

Ring, og hør mere om Selecta