Vores bæredygtige tilgang

Selecta's Bæredygtigheds rapport giver et overblik over vores aktiviteter inden for områderne; miljøet, ansvarlige produkter, lokalsamfund og arbejdspladsen.

DOWNLOAD VORES BÆREDYGTIGHEDS RAPPORT

Som den førende virksomheden inden for selvbetjente kaffe og madvare løsninger i Europa, er bæredygtighed en integreret del af måden hvorpå vi driver vores forretning. Vores mål er at få hverdagen til at fungere, også for de fremtidige generationer. Derfor fokuserer vores bæredygtige tilgang på fire strategiske søjler, der er en afgørende del for vores forretning.

Selecta's bæredygtige tilgang

  • Vi forpligter os til at minimere vores virksomheds miljøbelastning ved at reducere vores CO2-aftryk og ved at bidrage til en cirkulær økonomi. Vi sigter efter at udnytte vores bilpark optimalt, udvikle energieffektive automatløsninger og optimere vores affaldsstrømme, herunder plast, engangsmaterialer og kaffegrums.
  • Vi forpligter os til at indkøbe og producere vores råmaterialer og produkter på en bæredygtig måde, og at inspirere til sundere valg ved hjælp af innovative koncepter. Vi har et bredt udvalg af certificerede og bæredygtige produkter, samt en lang række sunde fødevarer og drikkevarer.
  • Vi ønsker at skabe en positiv påvirkning i de lande og samfund, vi opererer i. Vi investerer i forsyningskædetiltag i de lande, hvor vi henter vores råmaterialer, og vi engagerer os i de samfund i Europa, hvor vi er aktive.
  • Vi brænder for at skabe en god og sikker arbejdsplads for vores medarbejdere. Vi tror på vores kollegaer og deres evne til at vokse, og vi tilbyder uddannelse og udviklingsmuligheder til alle vores ansatte.

Interesseret i uddybende information?
Lad os tage en snak!

Bliv kontaktet af Selecta

Få en skræddersyet løsning