At arbejde hos Selecta

 

Hos Selecta er vi stolte af at præsentere et engageret team, der hver dag servicerer 6 mio. mennesker ved 140.000 forskellige placeringer.

Hos Selecta arbejder vi med begreberne kvalitet og fleksibilitet, når vi er i kontakt med vores kunder. Det samme gælder vores nuværende og fremtidige medarbejder. Vores vision er, at være det naturlige valg for kunder og medarbejdere. Vi leder hele tiden efter personer, der kan gøre Selecta til en endnu bedre virksomhed med deres engagement. 

Vi er stolte af vores 4.300 ansatte, fordelt over 15 europæiske lande. De er ikke bare kvalitetsbevidste, de sikrer også en god kundeservice og vækst af Selecta som virksomhed. Det er derfor Selectas medarbejdere, der tillader os at være førende inden for vendingbranchen.

Vores mål er at give en række reelle muligheder for at tiltrække de bedste medarbejdere til vores Selecta team.

I Selecta DK tilbyder vi en bred vifte af muligheder i hele vores land, fordi vores virksomhed udvikler sig hele tiden. Uanset om du er projektleder, specialist eller ønsker at opfylde behovene hos vores 6 millioner forbrugere hver dag, er det hos Selecta, du kan gøre en forskel.

Er du interesseret i at arbejde i en virksomhed med masser af kundekontakt og bidrage til et team i vækst og forandring? - Så vil vi meget gerne høre fra dig.

Du kan kontakte os på info@dk.selecta.com eller ringe inden for vores åbningstider:

Mandag - Torsdag 08.00 - 16.00

Fredag 08.00 - 15.00

Telefon: +45 44 50 34 50

Kontakt