00:00 / 00:00

Vores arbejde med miofino i Rwanda

For hvert kilo miofino kaffe, går 1 krone til kaffebønderne i Rwanda

miofino

Selectas egne bæredygtige kaffebønner

 

- Den rette bønnesmag til din virksomhed

Miofino

Selectas egne bæredygtige kaffebønner

 

- Hvis du vil gøre noget godt for miljøet

Miofino

Selectas egne bæredygtige kaffebønner 

 

- Den rette bønnesmag til din virksomhed

  1. Hjem
  2. miofinocoffeefund

Selecta og miofino

Hos Selecta har vi en høj etisk og bæredygtig tilgang, som afspejler sig i vores produkter og alt hvad vi foretager os. Miofino er et vigtigt element i vores arbejde med bæredygtig udvikling.

Miofino er navnet på Selectas eget kaffemærke, der er bygget på vores ønske om en klassisk, velsmagende og frisk kaffe. Miofino er specielt udviklet til vores kaffemaskiner, så vi kan sammensætte den perfekte kop kaffe til dig.

 

Selecta og Rwanda

miofinocoffeefund

Selectas arbejde i Rwanda startede med en vision om, at Selecta ville bidrage til et bedre liv for kaffebønderne og deres familier. Ved at skænke en krone for hvert kilo miofinokaffe der bliver købt, kan miofinocoffeefund få midlerne til at hjælpe befolkningen i Rwanda. 

 

De områder vi har fokuseret på er børn, uddannelse, vand og hygiejne. Ved at hjælpe børnene hjælper vi også deres familier og er med til at bygge en fremtid for Rwanda.

 

Vi er kommet langt med vores projekter i byen Nyamagabe i Rwanda. Men behovene er mange og der er stadig meget at gøre. Vores mål er hele tiden at udvikle os sammen med de lokale, for at skabe en bedre fremtid for kaffebønderne og deres familier. At få succes med projekter af denne type sker via en fortsat dialog og kommunikation mellem os hos Selecta og projektlederne i Rwanda.

Selecta A/S

Læs mere om miofinocoffeefund her

Download her

Vil du høre mere om vores kaffeløsninger?
Kontakt os eller få en opringning

Få mere information eller en opringning her!

Venligst...

Emne

Kontakt os