Pelican Rouge kaffebar

Få den flotte Pelican Rouge kaffebar installeret på kontoret eller i jeres forretning. Flot designet kaffemiljø der skaber stemningen af at være på en café. Imponér jeres gæster og ansatte med dette unikke Pelican Rouge møbel.

  1. Hjem
  2. Kaffe og maskiner
  3. Office Cafémiljøer
  4. Pelican Rouge kaffebar
Pelican Rouge Coffee Bar
Pelican Rouge indtryk
Pelican Rouge Kaffebar

Pelican Rouge kaffebar

Kaffemøbel med stil

Flot designet kaffemøbel med Pelican Rouge branding. Gennemfør kaffemaskinens placering med et flot kaffemiljø fra vores klassiske Pelican Rouge brand. Vær sikker på at give jeres medarbejdere eller kunder en unik oplevelse når de skal have deres kaffe. Med Pelican Rouge kaffebaren på kontoret, sender I et signal om kvalitet.

Med sit flotte design passer Pelican Rouge kaffebaren godt til placeringer som receptionen, kantinen eller andre steder med mange besøg. Møblet er komplet med underskabe til opbevaring af tilbehør som kaffebønner, chokoladepulver og rengørings komponenter. Derudover er der også plads til grumsspand eller køleskab til frisk mælk, for at spare på pladsen på bordpladen.

For at skabe et godt helhedsindtryk, tilbyder vi også Pelican Rouge brandede kopper og andet tilbehør til kaffebaren.

Interesseret i Pelican Rouge kaffebaren?

Få et tilbud

Er du interesseret i Selectas produkter og services? Udfyld denne korte formular og en af vores eksperter vil kontakte dig snart. Eller du kan sende os en e-mail på info@dk.selecta.com eller ringe til os på +4544503450.

Hvad omhandler din henvendelse?

Ved at indsende denne formular accepterer du betingelserne, der er angivet i vores privatlivspolitik.

pelican rouge kaffe kop og kvinde

Kaffemiljø tilpasset jeres virksomheds behov

Vælg mellem forskellige kaffemaskiner

Pelican Rouge Rouge kaffebaren kan tilpasses med alle kaffemaskiner fra Selectas sortiment. Herved får I et kaffemiljø der passer til netop jeres virksomheds behov.

Vælg den kaffemaskine der passer bedst til jer, smag på vores lækre kaffebrands og vælg hvilken servicegrad I vil have tilknyttet jeres løsning. Selecta hjælper med rådgivning omkring hvilken løsning der vil passe bedst til jeres behov.

Når man skal vælge en kaffemaskine, er det vigtigt at tænke på hvor mange kopper kaffe den cirka skal brygge dagligt. Dette har stor betydning i forhold til hvilken maskine der passer bedst til løsningen. Derudover har serviceniveau også indflydelse på hvilken maskine der passer bedst. Eksempelvis kan nogle maskiner være lettere at vedligeholde end andre, og er derfor ideelle til kaffeløsning hvor man selv står for noget af det daglige vedligehold.

Få rådgivning fra Selectas eksperter