Cafémiljøer til arbejdspladsen

Starbucks til arbejdspladsen
Starbucks Workplace
Pelican Rouge Coffee Bar
Pelican Rouge Coffee Bar

Cafémiljøer

Vi tilbyder flere forskellige løsninger inden for cafémiljøer til arbejdspladsen. Fra brandede premium koncepter som Starbucks Workplace, til den flotte og indbydende Pelican Rouge Coffee Bar. Vores cafémiljøer er designede til at blive et naturligt mødested i de små pauser i løbet af arbejdsdagen. Vi rådgiver omkring den rigtige løsning til jeres behov, og hjælper med at vælge den helt rigtige placering, der sikrer en mærkbar effekt på arbejdspladsen.

Kaffeløsningen er blevet det vigtigste medarbejdergode i det moderne Danmark, ifølge flere undersøgelser. For at skille sig ud fra mængden, kan et cafémiljø på en central placering som receptionen, kantinen eller lignende, være med til at skabe et imponerende og indbydende helhedsindtryk. Vi tilbyder komplette koncepter, hvor møblet, kaffen, maskinen og tilbehøret, er brandet og strømlinet så det spiller perfekt sammen.

Vil I øge trivsel blandt medarbejdere, skabe et godt indtryk til kundemøder og løfte atmosfæren i jeres pauseområde, er et cafémiljø den rigtige vej at gå for jer. Kontakt os for en snak omkring hvilket cafémiljø og kaffeløsninger der passer til jeres virksomhed.

Læs mere om vores cafémiljøer

Bliv kontaktet om vores cafémiljøer

Få et tilbud

Er du interesseret i Selectas produkter og services? Udfyld denne korte formular og en af vores eksperter vil kontakte dig snart. Eller du kan sende os en e-mail på info@dk.selecta.com eller ringe til os på +4544503450.

Hvad omhandler din henvendelse?

Ved at indsende denne formular accepterer du betingelserne, der er angivet i vores privatlivspolitik.

Hør mere om cafémiljøer til arbejdspladsen