Vending maskiner og automater

I Selecta har vi mere end 60 års erfaring med selvbetjente vending maskiner og automater. Vi optimerer og perfektionerer konstant vores automatiserede løsninger til offentlige placeringer, arbejdspladser og andre områder. Læs om hvad vi tilbyder inden for vending.

Bekvemmelig adgang til snacks, drikke og kaffe

Santa Fe vending maskiner

Selvbetjente vending maskiner

Brugervenligt design

Vi tilbyder et sortiment af forskellige vending maskiner, der byder på forskellige kombinationer af snacks, drikkevarer og kaffe. Vores sortiment understøtter at maskinerne kan placeres på forskellige typer af beliggenheder, samt at de kan tilbyde de produkter der ønskes. I konstruktiv dialog, sammensætter vi en løsning med forskellige maskiner, der opfylder det behov som i har.

Vores vending maskiner er designet til at være nemme i betjening og stabile i drift. Gennem innovativt og godt design, samt markedets bedste service, opnår vi driftssikkerhed og kundetilfredshed. Vi har specialudviklet standhaftige beskyttelsesindpakninger til vores vending maskiner, så disse kan modstå vejr, hærværk og andre udfordringer på offentligt tilgængelige beliggenheder.

Vi tilbyder vending løsninger med fuld service. Det vil sige at Selecta står for drift, opfyldning og service. Det eneste I skal beslutte, er hvilke typer af maskiner I vil have, og hvor de skal stå. Vi udarbejder det perfekte setup sammen med jer, og sørger for at maskinerne fungerer optimalt.

Læs mere om vores snack- og sodavands automater her

Interesseret i en løsning med vending maskiner?

Få et tilbud

Er du interesseret i Selectas produkter og services? Udfyld denne korte formular og en af vores eksperter vil kontakte dig snart. Eller du kan sende os en e-mail på info@dk.selecta.com eller ringe til os på +4544503450.

Hvad omhandler din henvendelse?

Ved at indsende denne formular accepterer du betingelserne, der er angivet i vores privatlivspolitik.

kontantløs betaling

Kontantløse betalingsløsninger

Samlet løsning med kreditkort, MobilePay og Monyx

Vores løsninger inden for betalingssystemer inkluderer innovative kontantløse betalingsmoduler, der understøtter brug af kreditkort (chip og kontaktløs), MobilePay og Monyx.

Vi tilbyder også tyverisikrede betalingsløsninger med kontanter. Disse løsninger kan kombineres med kontantløs betaling, for at give kunder mulighed for at bruge alle slags direkte betalingsmetoder i vores vending automater.

Alle Selecta vendingmaskiner kan udstyres med de betalingsløsninger der ønskes. Vi tilbyder løsninger med fuld administration, hvilket sikrer at I ikke skal bruge ressourcer på at administrere betaling.

kolde drikke

Stort udvalg af produkter

Drevet af efterspørgsel i markedet

Vores vendingmaskiner opfyldes med en blanding af velkendte produkter. Vi samarbejder med store velkendte og internationale brands, der sikrer, at produkterne der tilbydes i maskinerne, har maksimal genkendelighed blandt forbrugere. Vi ændrer løbende i produktsammensætninger på baggrund af efterspørgsel i markedet, for at sikre det bedste tilbud i maskinerne.

Selecta er en virksomhed der går op i bæredygtige mål. Et af vores mål er, at vi opfordrer til sunde valg gennem vores automat løsninger. Derfor tilbyder vi altid en udvalg af sunde alternativer i vores vending automater, og sørger for at der er tilstrækkelig variation i de typer af produkter man kan finde i vores maskiner.

Samtidig sørger vi for, at vores vending automater er så energi venlige som muligt, og arbejder løbende på at gøre vores automater endnu mere bæredygtige.

Kontakt os for et skræddersyet tilbud