Snack- og sodavands automater

Selecta tilbyder løsninger med snackautomater, sodavandsautomater eller kombinationsautomater. Vores omfattende erfaring med service og salg af de nyeste produkter gennem automater, gør os til jeres foretrukne partner til snack- og sodavands automater.

  1. Hjem
  2. Kaffe og maskiner
  3. Maskiner
  4. Snack- og sodavandsautomater

Fuld service og attraktive automater

kvinder der spiser snacks

Snacks til den lille sult

Man skal ikke undervurdere hvor meget en lille snack i mellem måltider kan hjælpe på humør og motivation. Vi ved at en snackautomat på den rette beliggenhed, kan gøre en forskel for folks hverdag. Derfor tilbyder Selecta løsninger med snackautomater tilpasset til jeres behov og segment. Vi sikrer at maskinen kører som den skal, og altid er påfyldt med nye og friske produkter fra velkendte brands. Derudover sikrer vi, at automaten tilbyder sunde alternativer, så der er noget til enhver smag og ethvert behov.

Selecta har allerede i dag, mange tusinde snack- og sodavands automater spredt ud over Europa. Og i Danmark kan du finde dem mange steder i det offentlige. Hvis du er interesseret i at få en automat i din virksomhed, i din forretning eller som en service for jeres kunder, så kontakt Selecta for rådgivning og et skræddersyet tilbud. Vi er den største virksomhed i Europa inden for selvbetjenings automatbaserede service løsninger.

kolde sodavand

Forfriskende kolde drikke

Vi forstår at forretninger, serviceudbydere, virksomheder, institutioner og organisationer har brug for en partner der kan hjælpe dem med at tilbyde et sortiment af kolde drikke som forbrugerne elsker. Derudover skal en automat til kolde drikke, også tilbyde sukkerfrie og sunde alternative. Selecta har mange års erfaring inden for snack- og sodavands automater. Vores fuldt servicerede automat løsninger, bringer følgende til jeres forretning:

  • Et forbruger-drevet sortiment der inkluderer de nyeste produkter, velkendte brands og en række af produkter med lavt sukkerindhold eller som er helt sukkerfrie.
  • En problemfri service – vores hold af eksperter vil rengøre, vedligeholde og fylde automaterne, samt tilbyde fuld teknisk support.
  • Fyldestgørende forbruger oplevelse med den seneste teknologi som touch skærme, kontaktløs betaling og telemetri.
  • Brandede og attraktive automater, designet til at være nemme i brug.

Vores automater

SANTA FE

SANTA FE

Snackautomat

Snackautomaten SANTA FE udbyder alt fra sunde snacks til de søde klassikere. 

Læs om SANTA FE her
St. Tropez drikkeautomat

St. Tropez

Sodavandsautomat

St. Tropez er en drikkeautomat der tilbyder alt fra sodavand til sukkerfri produkter.

Læs om St. Tropez her

Interesseret i en snack- eller sodavandsautomat?

Få et tilbud

Er du interesseret i Selectas produkter og services? Udfyld denne korte formular og en af vores eksperter vil kontakte dig snart. Eller du kan sende os en e-mail på info@dk.selecta.com eller ringe til os på +4544503450.

Hvad omhandler din henvendelse?

Ved at indsende denne formular accepterer du betingelserne, der er angivet i vores privatlivspolitik.