Kaffemaskine

WMF1500S+

 • Espresso og friskbryg
 • Frisk mælk i 3,5 liters køleskab
 • Stort udvalg af kaffedrikke
 • 10" touch screen - kan tilpasses med billeder, branding etc.
 • Telemetry der skaber stabil drift
 • Semi-automatisk on-screen rengøringsprocess
 • Separat udtag til varmt vand

 

Kaffemaskinen findes i 4 varianter, og der tilbydes et stort udvalg af ekstra udstyr.

WMF1500S+ kaffemaskinen
wmf1500s kaffemaskinen set fra siden

Tysk kaffemaskine af højeste kvalitet

WMF1500S+ kaffemaskinen brygger kaffe på nymalede kaffebønner med frisk mælk. Den er lille, let at betjene og kan servere helt op til 150 kopper kaffe om dagen. Med sit brede udvalg af forskellige lækre drikkevarer, kan maskinen tilbyde de ansatte i din virksomhed alt lige fra kakao og te til alverdens tænkelige kaffevarianter.

Kaffemaskinen har en stor 10" touch screen, der er utroligt brugervenlig. Det er derfor let at vælge blandt de mange kaffedrikke, som maskinen tilbyder. Med denne kaffemaskine, har man også mulighed for at få WMF MyCoffeeApp som add-on. Dette er en app til mobilen, som gør det muligt at tilpasse sin kaffedrik ned til mindste detalje, og gemme denne specifikation. Herved kan du altid få din morgenkaffe præcis som du helst vil have den.

Få mere information og et godt tilbud på WMF1500S+

Bliv kontaktet af Selecta

Få en skræddersyet løsning

Placeringen kan bringe virksomheden tættere sammen

Med få overvejelser omkring maskinens placering kan WMF1500S+ bringe de ansatte på arbejdspladsen tættere sammen, når folk på tværs af positioner, titler og afdelinger mødes over en kaffe. Kaffemaskinens multifunktionalitet gør, at den er ideel i alle situationer lige fra den gode lange kaffepause, der kræver en latte, til en hurtig espresso, så man er veloplagt til det næste møde. WMF1500S+ har forskellige funktioner på den smarte og håndterbare touchscreen, som gør det nemt at brygge kaffe til enhver smag. 
 

kaffe på arbejdspladsen

Kaffe med cafékvalitet

Smagfuld kaffe til arbejdspladsen

WMF1500S+ er kaffemaskinen til dig, der har mange kaffetørstige medarbejdere eller kunder. Du kan regne med, at maskinen vil servere den perfekte kop kaffe, som kan give dig det ekstra skub i hverdagen. Kaffemaskinen er designet til at lave en lækker cremet og luftig skum, som giver kaffen en dejlig rund smag. WMF1500S+ fungerer både i større og mindre virksomheder og den leverer altid en hurtigbrygget kvalitetskaffe. 

Kaffemaskinen er utroligt funktionel og pålidelig. Den passer godt til arbejdspladsen der vil sikre at kaffe er ekstraordinær hver gang. Maskinen kan brygge kaffe både ved espresso og ved friskbryg metoden. Derfor kan du både få en Americano og en almindelig sort kaffe. Derudover er mælkeskummet fra maskinen perfekt, og kaffedrikke med mælk er balanceret så smagen er fantastisk hver gang. 

Ring, og hør mere om WMF1500S+

 1. Hjem
 2. Kaffe og maskiner
 3. Maskiner
 4. Kaffemaskiner
 5. WMF1500S+