1. Hjem
 2. Kaffe og maskiner
 3. Maskiner
 4. Kaffemaskiner
 5. WMF1500S+
wmf1500s kaffemaskinen set fra siden

WMF1500S+

Tysk kaffemaskine af højeste kvalitet

WMF1500S+ kaffemaskinen brygger kaffe på nymalede kaffebønner med frisk mælk. Den er lille, let at betjene og kan mellem 180-300 kopper kaffe om dagen, afhængigt af hvilken model man vælger. Med sit brede udvalg af forskellige lækre drikkevarer, kan maskinen tilbyde de ansatte i din virksomhed alt lige fra kakao og te til alverdens tænkelige kaffevarianter.

Kaffemaskinen har en stor 10" touch screen, der er utroligt brugervenlig. Det er derfor let at vælge blandt de mange kaffedrikke, som maskinen tilbyder. Med denne kaffemaskine, har man også mulighed for at få WMF MyCoffeeApp som add-on. Dette er en app til mobilen, som gør det muligt at tilpasse sin kaffedrik ned til mindste detalje, og gemme denne specifikation. Herved kan du altid få din morgenkaffe præcis som du helst vil have den.

 • Espresso og friskbryg
 • Stort udvalg af kaffedrikke
 • 10" touch screen - kan tilpasses med billeder, branding etc.
 • Semi-automatisk on-screen rengøringsprocess
 • Separat udtag til varmt vand

Anbefalet antal kopper pr. dag: 180

Findes i 4 varianter

 • WMF1500S+ SPLIT
  WMF1500S+ SPLIT SPLIT modellen benytter mælkepulver lavet på 100% fedtfattig skummet mælk. Denne model er til jer der ønsker mindre dagligt vedligehold, uden at gå på kompromis med udvalget af kaffedrikke.
 • WMF1500S+ BASIC MILK
  WMF1500S+ BASIC MILK BASIC MILK modellen er en simpel version af kaffemaskinen, med frisk mælk men uden chokoladepulver. Til jer der kun ønsker kaffedrikke.
 • WMF1500S+ BASIC MILK CHOKO
  WMF1500S+ BASIC MILK CHOKO BASIC MILK CHOKO er vores mest populære model, der tilbyder alle kaffe- og chokolade drikke, med frisk mælk. En stærk kaffemaskine der sikrer god kaffe hver gang.
 • WMF1500S+ DYNAMIC MILK
  WMF1500S+ DYNAMIC MILK DYNAMIC MILK vores high performer. Denne inkluderer et ekstra stort 6,5 liter køleskab til frisk mælk. Perfekt til travle placeringer og store kantiner. Op til 300 kopper pr. dag.

Få mere information og et godt tilbud på WMF1500S+

Få et tilbud

Er du interesseret i Selectas produkter og services? Udfyld denne korte formular og en af vores eksperter vil kontakte dig snart. Eller du kan sende os en e-mail på info@dk.selecta.com eller ringe til os på +4544503450.

Hvad omhandler din henvendelse?

Ved at indsende denne formular accepterer du betingelserne, der er angivet i vores privatlivspolitik.

Teknisk information og kaffemenu

Dimensioner     Menu
Højde 706 mm                       Sort kaffe, Americano
Bredde 325 mm   Espresso, Double Espresso
Dybde 590 mm   Caffé latte, Cappuccino
Strømforsyning 230 V / 16A   Flat white, Macchiato
Anbefalet antal kopper pr. dag 180   Chokolade, Chokolade mælk
       

 

Placeringen kan bringe virksomheden tættere sammen

Med få overvejelser omkring maskinens placering kan WMF1500S+ bringe de ansatte på arbejdspladsen tættere sammen, når folk på tværs af positioner, titler og afdelinger mødes over en kaffe. Kaffemaskinens multifunktionalitet gør, at den er ideel i alle situationer lige fra den gode lange kaffepause, der kræver en latte, til en hurtig espresso, så man er veloplagt til det næste møde. WMF1500S+ har forskellige funktioner på den smarte og håndterbare touchscreen, som gør det nemt at brygge kaffe til enhver smag. 
 

kaffe med cafekvalitet på arbejdspladsen

Kaffe med cafékvalitet

Smagfuld kaffe til arbejdspladsen

WMF1500S+ er kaffemaskinen til dig, der har mange kaffetørstige medarbejdere eller kunder. Du kan regne med, at maskinen vil servere den perfekte kop kaffe, som kan give dig det ekstra skub i hverdagen. Kaffemaskinen er designet til at lave en lækker cremet og luftig skum, som giver kaffen en dejlig rund smag. WMF1500S+ fungerer både i større og mindre virksomheder og den leverer altid en hurtigbrygget kvalitetskaffe. 

Kaffemaskinen er utroligt funktionel og pålidelig. Den passer godt til arbejdspladsen der vil sikre at kaffe er ekstraordinær hver gang. Maskinen kan brygge kaffe både ved espresso og ved friskbryg metoden. Derfor kan du både få en Americano og en almindelig sort kaffe. Derudover er mælkeskummet fra maskinen perfekt, og kaffedrikke med mælk er balanceret så smagen er fantastisk hver gang. 

Kontakt os og hør mere om WMF1500S+