1. Hjem
  2. Kaffe og maskiner
  3. Maskiner
  4. Kaffemaskiner
  5. WMF 1100S
wmf 1100s

WMF 1100S

Kompakt kaffemaskine til kontoret

WMF 1100S er lavet specielt til kontormiljøer og kan brygge op til 80 kopper på en dag. Den er tilpasset et kontormiljø med sin gode kaffesmag og sit brugervenlige touchscreensystem. WMF 1100S passer desuden til alle slags situationer og bringer både mødegæster og medarbejdere tættere sammen med sit smarte look og sin kvalitetskaffe.

Hvis I er klar til at tage kontorkaffe til et helt nyt niveau, er WMF 1100S svaret for jer. Selectas service og udsøgt kaffe i kombination med denne unikke kaffemaskine sikrer en god kaffeoplevelse. Maskinen giver mulighed for at brygge en kop kaffe, der passer til enhver smag. 

WMF 1100S er digitaliseret, og dens intuitive display viser et bredt udvalg af kaffe på den smarte touchscreen. Den er med andre ord enkel, praktisk, brugervenlig og smart - perfekt til et kontormiljø. Maskinen tilbyder også at man kan bruge WMF MyCoffee App til at tilpasse sin kaffedrik, præcis som man gerne vil have den. 

Få en kaffeløsning I bliver glade for

Få et tilbud

Er du interesseret i Selectas produkter og services? Udfyld denne korte formular og en af vores eksperter vil kontakte dig snart. Eller du kan sende os en e-mail på info@dk.selecta.com eller ringe til os på +4544503450.

Hvad omhandler din henvendelse?

Ved at indsende denne formular accepterer du betingelserne, der er angivet i vores privatlivspolitik.

Teknisk information og kaffemenu

Dimensioner                                   Menu
Højde 500 mm Sort kaffe, Americano
Bredde 325 mm Espresso, Espresso macchiato
Dybde 561 mm Ristretto, Café latte
Strømforsyning 230 V / 10A Café creme, Cappuccino
Anbefalet antal kopper pr. dag 80 kopper Café au lait

 

kaffesamtale

Kaffe og vidensdeling

Kaffemaskinen er ofte det sted, vi mødes for en uformel udveksling af viden. Kaffe er det, vi drikker, når vi holder pause. Og kaffe er det, vi trænger til, når energiniveauet skal have et boost, og de gode ideer og kreativiteten skal slippes løs.

Selecta vil gerne være med til at give jeres virksomhed et mødested, hvor kreativitet, socialt fællesskab og faglighed styrkes med en kop kaffe. Vi kan ikke alene skabe en vellykket arbejdsplads, hvor medarbejdere trives og stimuleres, men måske kan vi bidrage med mere, end du tror.

Ring, og hør mere