Kaffemaskine

WMF 1100S

wmf1100s med peter larsen kaffe
  1. Hjem
  2. Kaffe og maskiner
  3. Maskiner
  4. Kaffemaskiner
  5. WMF 1100S

En professionel kaffeløsning til en professionel verden

En professionel kaffeløsning til en professionel verden

WMF 1100S er lavet specielt til kontormiljøer og kan brygge op til 80 kopper på en dag. Den er tilpasset et kontormiljø med sin gode kaffe og sit brugervenlige touchscreensystem. WMF 1100S passer desuden til alle slags situationer og bringer både mødegæster og medarbejdere tættere sammen med sit smarte look og sin kvalitetskaffe.

Hvis I er klar til at tage kontorkaffe til et helt nyt niveau, er WMF 1100S svaret for jer. Selectas service, den udsøgte kaffe fra Peter Larsen i kombination med denne unikke kaffemaskine sikrer en god kaffeoplevelse. Maskinen giver mulighed for at brygge en kop kaffe, der passer til enhver smag. 

WMF 1100S er digitaliseret, og dens intuitive display viser et bredt udvalg af kaffe på den smarte touchscreen. Den er med andre ord enkel, praktisk, brugervenlig og smart - perfekt til et kontormiljø. 

Download produktblad for WMF 1100S

Få en kaffeløsning I bliver glade for

Bliv kontaktet af Selecta

Få en skræddersyet løsning

kaffesamtale

Kaffe og vidensdeling

Kaffemaskinen er ofte det sted, vi mødes for en uformel udveksling af viden. Kaffe er det, vi drikker, når vi holder pause. Og kaffe er det, vi trænger til, når energiniveauet skal have et boost, og de gode ideer og kreativiteten skal slippes løs.

Selecta vil gerne være med til at give jeres virksomhed et mødested, hvor kreativitet, socialt fællesskab og faglighed styrkes med en kop kaffe. Vi kan ikke alene skabe en vellykket arbejdsplads, hvor medarbejdere trives og stimuleres, men måske kan vi bidrage med mere, end du tror.

Ring, og hør mere