Kaffemaskine

WMF 1100S

En professionel kaffeløsning til en professionel verden

WMF 1100S kaffemaskine

Tysk maskine fra WMF – Jyske Bønner fra Peter Larsen - Service fra Selecta – en smagfuld kombination

WMF 1100S kaffemaskine

Tysk maskine fra WMF – Jyske Bønner fra Peter Larsen - Service fra Selecta – en smagfuld kombination

En professionel kaffeløsning til en professionel verden. WMF 1100S er lavet specielt til kontormiljøer og kan brygge op til 80 kopper på en dag. Den er tilpasset et kontormiljø med sin gode kaffe og sit brugervenlige touchscreensystem. WMF 1100S passer til alle slags situationer og bringer både mødegæster og medarbejdere tættere sammen med sit smarte look og kvalitetskaffe.

Hvis I er klar til at tage kontorkaffe til et helt nyt niveau, er WMF 1100S svaret for jer. Selectas service, den dejlige kaffe fra Peter Larsen og denne unikke kaffemaskine sikrer den gode kaffeoplevelse. Der er mange muligheder for at finde sin egen favorit kaffe. Maskinen giver mange muligheder for at få en kop kaffe, der passer til enhver smag, og brygger en god kop kaffe, hver gang, fra en cafe latte til en rygende espresso.

WMF 1100S er digitaliseret, og dens intuitive display viser et bredt udvalg af kaffe på den smarte touchscreen. Den er med andre ord enkel, praktisk, brugervenlig og smart - perfekt til et kontormiljø. 

Download produktblad for WMF 1100S

Kaffe og vidensdeling

Kaffemaskinen er ofte det sted, vi mødes for en uformel udveksling af viden. Kaffe er det, vi drikker, når vi holder pause. Og kaffe er det, vi trænger til, når hjernen skal klares, og de store ideer og kreativiteten skal slippes løs.

Selecta vil gerne være med til at give jeres virksomhed et mødested, hvor kreativitet, socialt fællesskab og faglighed styrkes med en kop kaffe. Vi kan ikke alene skabe en vellykket arbejdsplads, hvor medarbejdere trives og stimuleres, men måske kan vi bidrage mere, end du tror.

Vil du vide mere?

Udfyld kontaktformularen - så giver vi dig et opkald

Få mere information eller en opringning her!

Venligst...

Emne

Ring og hør mere