Nio kaffemaskine

Nio 20.2

Nio

En elegant maskine

Nio

En elegant maskine

Nio 20.2 er den fuldendte kaffemaskine. Kaffemaskinen har vundet Reddot Award 2014 og en design pris i 2015 - oven i det, laver den også en vidunderlig  kaffe! Nio’en passer  perfekt ind i kontormiljøer, og vil være en smuk tilføjelse til mange kantiner. Maskinen bringer mennesker tættere sammen med sit smukke og unikke udseende, og laver den perfekte kop kaffe til at starte en samtale over. 

Nio’en kickstarter arbejsdagen med sin gode kaffe og begynder starten på et godt arbejdsliv med kvalitetsgoder.  Den byder gæster, kunder og stakeholders ind til et professionelt arbejdsmiljø, så et møde altid starter godt ud. 

Vil du vide mere?
Udfyld en kontaktformular og få et opkald

Få mere information eller en opringning her!

Venligst...

Emne

Placer kaffemaskinen med omhu

Nio’en kan tilkøbes et underskab, så I kan placere den lige hvor I har lyst til på kontoret. Folk fra hele arbejdspladsen samles omkring kaffemaskinen for at holde pause og få en forfriskende drik. Nio 20.2 laver lige den kop, som kunne tænkes - lige fra filterkaffe, Americano, cafe latte, cappuccino, varm chokolade, varmt vand til te m.m. Denne maskinen tilbydes også i en variant med frisk mælk.

Nio’en er et oplagt og naturligt sted for spontane samtaler og diskussioner. I kan maksimere udbyttet, ved at placere kaffemaskinen det rette sted. 

Høre mere om Nio kaffemaskine

Vil du vide mere?

Udfyld kontaktformularen - så giver vi dig et opkald

Få mere information eller en opringning her!

Venligst...

Emne