1. Hjem
  2. Kaffe og maskiner
  3. Maskiner
  4. Kaffemaskiner
  5. Ferrara
ferrara

Ferrara

Klassisk kaffeautomat

Ferrara er en klassisk Selecta kaffemaskine, der byder på massere af valgmuligheder. Kaffemaskinen indeholder to bønnebeholdere, samt to bryggere. Dette gør det muligt at optimere smagen på både espresso, såvel som friskbrygget kaffe, da en brygger/bønnebeholder bruges til espresso og en til friskbryg. Ferrara har touchscreen og er nem at betjene. Den er anvendelig til større virksomheder med mange medarbejdere. Ferrara kan lave op til 110 kopper kaffe om dagen og serverer varm kakao og te. Hvis din virksomhed eller lobby mangler en fuldautomatisk kaffemaskine, som kan lave kaffe af høj kvalitet hver gang, så er Ferrara lige noget for jer! 

Ferrara kaffemaskinen giver mulighed for at den individuelle bruger selv kan vælge styrke, kopstørrelse og sukker-/mælkemængde, gennem den utroligt brugervenlige menu. Derfor kan alle få lige præcis den kop kaffe de gerne vil have.

Vi inviterer genre på en kop kaffe fra Ferrara maskinen i vores showroom!

Få et tilbud på Ferrara kaffeautomaten

Få et tilbud

Er du interesseret i Selectas produkter og services? Udfyld denne korte formular og en af vores eksperter vil kontakte dig snart. Eller du kan sende os en e-mail på info@dk.selecta.com eller ringe til os på +4544503450.

Hvad omhandler din henvendelse?

Ved at indsende denne formular accepterer du betingelserne, der er angivet i vores privatlivspolitik.

cappuchino i kop

Kaffe i verdensklasse

Ferrara

Ferrara opfylder dit behov!

Ferrara giver dig den ultimative kaffeoplevelse lige fra almindelig kaffebryg til den mest cremede café latte. Med sine hele bønner laver Ferrara også espresso, macchiato og den ligger i toppen af vores bedste espressomaskiner med et bredt udvalg af kaffe. Vores specialister kombinerer vores kaffe- og espressomaskiner med den rette kaffebønne, så det passer til din virksomheds behov.

Med denne klassisk Selecta kaffeautomat, smagfulde kaffebønner og en passende servicepakke, sikrer du den gode kaffe - hver gang!

Teknisk information

Dimensioner    
Højde 915 mm                       
Bredde 460 mm  
Dybde 540 mm  
Strømforsyning 230 V / 10A  
Anbefalet antal kopper pr. dag 110 kopper  

 

Ring, og hør mere om Ferrara