Kaffemaskine

Farini Korinto prime

Hvad kan Farini?

Farini Korinto Prime

Hvad kan Farini?

Farini Korinto Prime

Farini kaffeautomat kan både lave enkelte kopper med kaffe eller hele kander. Hvis din virksomhed har et større medarbejdermøde, kan du blot brygge en hel kande og have glæde af masser af kaffe i høj kvalitet unde hele mødet. Kaffeautomaten er kompakt og let anvendeligt, og den rengøres manuelt med et enkelt skylleprogram

Læs mere om hvilken service vi kan tilbyde dig

Kaffemaskinen

Farini er kaffemaskinen, der maler hele kaffebønner og brygger dig og dine medarbejdere en forfriskende kop kaffe. Farini arbejder under et tryk, som gør at kaffen får et cremet lag i overfladen og giver en smag af cafékvalitet. Kaffemaskinen giver dig mulighed for at vælge mellem sort kaffe, kaffe med mælk, espresso, macchiato, latte, latte-macchiato og tevand. Derfor kan Farini lave præcis den kop kaffe du ønsker og med en garanti af nymalede bønner, som giver en smag af særklasse.

Farini er en miljø- og energivenlig maskine. Den kan tidsindstilles på energi-sparetilstand, som sænker temperaturen I vandet, når kaffemaskinen ikke bruges. På den made kan den være energisparende f.eks. om natten.

Farini

Kaffemaskine

Farini giver dine medarbejdere mere overskud til kreativitet

Hos Selecta går vi op i dit og din virksomheds arbejdsmiljø. Derfor mener vi, at det er vigtigt at have de rette rammer til at være kreativ og produktiv på sin arbejdsplads. Med en af vores kaffeløsninger, kan vi skabe gode arbejdsrammer for dig og dine medarbejdere. Farini kaffemaskine er en af elemterne til at skabe et bedre arbejdsmiljø. Vi sørger for, at den rette sammensætning med kaffebønner, mælk, vandmåling og maskiner passer efter din virksomheds behov.  

Ring og hør mere om Farini