1. Hjem
  2. Kaffe og maskiner
  3. Maskiner
  4. Kaffemaskiner
  5. Korinto Prime
Korinto Prime kaffemaskinen

Korinto Prime

Korinto Prime er kaffemaskinen til kontoret der ønsker god kaffe hver dag, uden for meget ekstra til maskinen. Korinto Prime er en pålidelig maskine, der er minimalistisk i sit udtryk og placerer fokus på kvalitet og driftssikkerhed.

Korinto Prime kaffeautomaten kan både brygge de traditionelle størrelser kaffekopper eller hele kander. Maskinen er derfor ideel til større medarbejdermøder i din virksomhed, hvor du nemt kan brygge en hel kande og have glæde af masser af kaffe i høj kvalitet uden at løbe tør i løbet af hele mødet. Kaffeautomaten er kompakt og let at anvende og rengøre. Maskinen rengøres manuelt med et enkelt skylleprogram. 

  • Espresso-brygger
  • Kandebrygning
  • Klassisk udvalg af kaffedrikke
  • Enkel rengøringsrutine

Anbefalet antal kopper pr. dag: 80

 

Modtag rådgivning og et godt tilbud

Få et tilbud

Er du interesseret i Selectas produkter og services? Udfyld denne korte formular og en af vores eksperter vil kontakte dig snart. Eller du kan sende os en e-mail på info@dk.selecta.com eller ringe til os på +4544503450.

Hvad omhandler din henvendelse?

Ved at indsende denne formular accepterer du betingelserne, der er angivet i vores privatlivspolitik.

Teknisk information og kaffemenu

Dimensioner   Kaffemenu
Højde 715 mm                    Espresso, Sort kaffe
Bredde 331 mm Cafe latte, Cappuccino
Dybde 528 mm Latte macchiato, Varmt vand
Strømforsyning 230 V / 10A Chokolade, Chokolade-creme
Anbefalet antal kopper pr. dag 80 kopper  

 

kaffe pause

Korinto Prime

Korinto Prime giver dine medarbejdere mere overskud til kreativitet

Korinto Prime er en kvalitetsmaskine, der arbejder under et tryk, som gør at kaffen får et cremet lag i overfladen og giver en smag af cafékvalitet. Kaffemaskinen giver dig mulighed for at vælge mellem en klassisk sort kaffe, kaffe med mælk, espresso, macchiato, latte, latte-macchiato eller tevand. 

Foruden det brede udvalg og den høje kvalitet er Korinto Prime en miljø- og energivenlig maskine. Den kan tidsindstilles på energi-sparetilstand, som sænker temperaturen I vandet, når kaffemaskinen ikke er i brug. På den måde kan den spare energi f.eks. om natten.

Hos Selecta går vi op i dit og din virksomheds arbejdsmiljø. Derfor mener vi, at det er vigtigt at have de rette rammer til at være kreativ og produktiv på sin arbejdsplads. Med en af vores kaffeløsninger, kan vi skabe gode arbejdsrammer for dig og dine medarbejdere. Korinto Prime kaffemaskinen er en af elementerne til at skabe et godt og produktivt arbejdsmiljø. Vi sørger for, at den rette sammensætning af kaffebønner, mælk, vandmåling og maskiner passer efter din virksomheds behov.  

Ring, og hør mere om Korinto Prime