Farini

Korinto Prime

Farini - Korinto Prime
  1. Hjem
  2. Kaffe og maskiner
  3. Maskiner
  4. Kaffemaskiner
  5. Farini

Hvad kan Farini Korinto Prime?

Hvad kan Farini Korinto Prime?

Korinto Prime kaffeautomaten kan både brygge de traditionelle størrelser kaffekopper eller hele kander. Maskinen er derfor ideel til større medarbejdermøder i din virksomhed, hvor du nemt kan brygge en hel kande og have glæde af masser af kaffe i høj kvalitet uden at løbe tør i løbet af hele mødet. Kaffeautomaten er kompakt og let at anvende og rengøre. Maskinen rengøres manuelt med et enkelt skylleprogram. 

Modtag rådgivning og et godt tilbud

Bliv kontaktet af Selecta

Få en skræddersyet løsning

Kaffemaskinen

Farini Korinto Prime er en kvalitetsmaskine, der arbejder under et tryk, som gør at kaffen får et cremet lag i overfladen og giver en smag af cafékvalitet. Kaffemaskinen giver dig mulighed for at vælge mellem en klassisk sort kaffe, kaffe med mælk, espresso, macchiato, latte, latte-macchiato eller tevand. 

Foruden det brede udvalg og den høje kvalitet er Farini Korinto Prime en miljø- og energivenlig maskine. Den kan tidsindstilles på energi-sparetilstand, som sænker temperaturen I vandet, når kaffemaskinen ikke er i brug. På den måde kan den spare energi f.eks. om natten.

kaffe pause

Farini Korinto Prime

Kaffemaskine

Farini giver dine medarbejdere mere overskud til kreativitet

Hos Selecta går vi op i dit og din virksomheds arbejdsmiljø. Derfor mener vi, at det er vigtigt at have de rette rammer til at være kreativ og produktiv på sin arbejdsplads. Med en af vores kaffeløsninger, kan vi skabe gode arbejdsrammer for dig og dine medarbejdere. Farini kaffemaskine er en af elementerne til at skabe et godt og produktivt arbejdsmiljø. Vi sørger for, at den rette sammensætning af kaffebønner, mælk, vandmåling og maskiner passer efter din virksomheds behov.  

Ring, og hør mere om Farini