Kaffemaskine

Crema WMF1500S

Crema

WMF1500S

Crema

WMF1500S

Crema kaffemaskine brygger kaffe på hele bønner med frisk mælk. Den er lille og let at betjene og den kan servere helt op til 150 kopper kaffe om dagen. Med sit brede udvalg af forskellige lækre drikkevarer, kan den give din virksomhed en forfriskende oplevelse i dine kaffepauser. Crema har et bredt udvalg af drikkevarer og kan sørge for, at dine medarbejdere kan få alt lige fra kakao til forskellige former for kaffe. Den kan med sin friske mælk, lave en lækker mælkeskum som giver en forfriskende og cremet smag af høj kvalitet.


 

 

 

Placeringen kan bringe virksomheder tættere sammen

Med få overvejelser omkring maskinens placering kan WMF 1500S bringe arbejdspladser tættere sammen, når folk på tværs af positioner, titler og afdelinger mødes over en kaffe. Kaffemaskinen er den perfekte samtalestarter og et godt sted til at holde udformelle møder. Den fungerer i alle situationer, lige fra den gode lange kaffepause der kræver en latte, til en hurtig espresso, så man er veloplagt til det næste møde. WMF 1500S har forskellige funktioner på den smarte og håndterbarer touchsreen, som gør det nemt at brygge forskellige slags kaffe lige til enhver smag. 
 

Cremakaffe

Kaffemaskine

Crema er den udvalgte kaffe til dig

Crema er kaffemaskinen til dig med mange kaffetørstige medarbejdere eller kunder. Du kan regne med, at Crema kaffemaskine vil servere dig den perfekte kop kaffe, som kan give dig et ekstra skub i din hverdag. Navnet Crema kommer af dens funktion til at lave en lækker cremet skum, som giver en dejlig rund smag i din kaffe. WMF 1500S fungerer både i større og mindre virksomheder og den leverer altid en hurtigbryggende kvalitetskaffe. 

  1. Hjem
  2. Kaffe og maskiner
  3. Maskiner
  4. Kaffemaskiner
  5. Crema

Ring og hør mere om Crema