Kaffemaskine

Crema WMF1500S

crema wmf1500s
  1. Hjem
  2. Kaffe og maskiner
  3. Maskiner
  4. Kaffemaskiner
  5. Crema

Crema

WMF 1500S

Crema

WMF 1500S

Crema kaffemaskine brygger kaffe på nymalede kaffebønner med frisk mælk. Den er lille, let at betjene og kan servere helt op til 150 kopper kaffe om dagen. Med sit brede udvalg af forskellige lækre drikkevarer, kan maskinen tilbyde de ansatte i din virksomhed alt lige fra kakao og te til alverdens tænkelige kaffevarianter.
 

 

 

Få et godt tilbud på WMF1500S

Bliv kontaktet af Selecta

Få en skræddersyet løsning

Placeringen kan bringe virksomheder tættere sammen

Med få overvejelser omkring maskinens placering kan WMF 1500S bringe de ansatte på arbejdspladsen tættere sammen, når folk på tværs af positioner, titler og afdelinger mødes over en kaffe. Kaffemaskinens multifunktionalitet gør, at den er ideel i alle situationer lige fra den gode lange kaffepause, der kræver en latte, til en hurtig espresso, så man er veloplagt til det næste møde. WMF 1500S har forskellige funktioner på den smarte og håndterbare touchscreen, som gør det nemt at brygge kaffe til enhver smag. 
 

Cremakaffe

Kaffemaskine

Crema er den udvalgte kaffe til dig

Crema er kaffemaskinen til dig, der har mange kaffetørstige medarbejdere eller kunder. Du kan regne med, at maskinen vil servere den perfekte kop kaffe, som kan give dig det ekstra skub i hverdagen. Navnet "Crema" kommer af maskinens funktion til at lave en lækker cremet og luftig skum, som giver kaffen en dejlig rund smag. WMF 1500S fungerer både i større og mindre virksomheder og den leverer altid en hurtigbrygget kvalitetskaffe. 

Ring, og hør mere om Crema WMF 1500S