Vores kaffemaskiner

God kaffe fra kvalitets kaffemaskiner

Hos Selecta ved vi, at alle organisationer har brug for god kaffe på arbejdet. Om man drikker en espresso i pausen, byder kunden på en kaffe macchiato eller laver en kande sort kaffe til mødet, så har vi en kaffemaskine, der kan klare det. Vores industrikaffemaskiner kan brygge alt fra kaffe latte til te, varm kakao eller  espressoshots. Vi står gerne klar til at vejlede og fortælle mere om de forskellige kaffeløsninger. Vi er specialister i at imødekomme større firmaers behov for kaffe og varme drikke, så kig gerne rundt og se nærmere på vores kaffemaskiner på denne side. Hvis I har spørgsmål eller vil høre mere, så sidder vores medarbejdere klar på telefonen.

Nio 20.0

Nio kickstarter arbejsdagen med sin gode kaffe og begynder starten på et godt arbejdsliv med kvalitetsgoder.  Den byder gæster, kunder og medarbejdere ind til et professionelt arbejdsmiljø, så et møde altid starter godt ud. 

Læs mere om Nio her

WMF 1500S

Vores Crema kaffemaskine laver en lækker brygget kaffe med frisk mælk hver gang. Hvis dig og dine medarbejdere leder efter en simpel kaffemaskine med flere kaffevarianter og frisk mælk, er Crema lige noget for jer! Den kommer i to forskellige varianter. Læs mere her

Læs mere om WMF 1500S her

WMF 1100S

Hvis I er klar til at tage kontorkaffe til et helt nyt niveau, er WMF 1100S noget for jer. Selectas service kombineret med kaffemaskinen giver altid en pålidelig service. Den leverer lige fra en kvalitets latte eller cappuccino til en hurtig espresso. Den har en smag for ethvert ønske og laver et god kop kaffe hver gang. 

Læs mere om WMF 1100S her

Ferrara

Ferrara giver dig og din virksomhed masser af forskellige kaffeblends, så I kan nyde lige præcis den kop kaffe I elsker allermest. Med flere beholdere til kaffe, kakao og mælk, laver Ferrara den perfekte kop til jer.

Læs mere om Ferrara her

Farini Korinto Prime

Vores lækre Farini kaffemaskine er med hele bønner og laver altid en frisk kop kaffe til dig og dine medarbejdere. Læs mere om Farini her

Læs mere om Korinto her

Kontakt Selecta team
Få en opringning ved at udfylde vores blanket

Vi giver dig den bedste løsning på telefon: + 45 44 50 34 50

Få mere information eller en opringning her!

Venligst...

Emne