Vores kaffemaskiner

Her ser du vores udvalg af kaffemaskiner med høj kvalitet. Tag et kig og kontakt os, så finder vi den rigtige maskine og den rigtige løsning til jer!

God kaffe fra vores kvalitets kaffemaskiner

Hos Selecta ved vi, at alle har brug for god kaffe på deres arbejdsplads. Om man drikker en espresso i pausen, byder kunden på en macchiato eller laver en kande filterkaffe til mødet, så har vi en kaffemaskine, der er optimal til situationen. Vores industri kaffemaskiner kan brygge alt fra caffe latte til te, varm kakao og espressoshots. Vi står gerne klar til at vejlede og fortælle mere om de forskellige kaffeløsninger. Vi er specialister i at imødekomme større virksomheders behov for kaffe og varme drikke, så kig gerne rundt på vores hjemmeside og se nærmere på vores udvalg inden for kaffemaskiner til erhverv. Hvis I har spørgsmål eller vil høre mere, så sidder vores medarbejdere klar ved telefonen.

Nio 20.2

Nio 20.2

Nio 20.2 er en kvalitetsmaskine, der må opleves. Maskinen har et elegant design og er nem at benytte, rengøre og vedligeholde. Den er desuden omkostbesparende og miljøvenlig.

Læs mere om Nio 20.2 her
WMF 1500s

WMF 1500S

Vores WMF 1500S er en videreudvikling af den populære WMF presto/1400S. Den fører alle de gode kvaliteter fra sin sucessfulde forgænger videre, men tilføjer også en række væsentlige forbedringer. WMF 1500S er imponerende med sit slanke design og den høje kvalitet. Med den simple og intuitive touchscreen scorer maskinen også højt i brugervenlighed. 

WMF 1500S kan fås i to forskellige varianter. 

Læs mere om WMF 1500S her
WMF 1100S

WMF 1100S

Hvis I er klar til at tage kontorkaffe til et helt nyt niveau, er WMF 1100S noget for jer. Kaffemaskinens kompakte størrelse og det eksklusive design med muligheden for fem forskellige farvevarianter gør, at maskinen passer perfekt ind i ethvert kontormiljø. Den daglige rengøringsproces er hurtigt overstået med den smarte "click&clean"-funktion. 

Maskinen er multifunktionel og kan levere alt fra kvalitets latte med frisk mælk til varm kakao eller et hurtigt espressoshot. 

Læs mere om WMF 1100S her
Ferrara Kaffemaskine

Ferrara

Bliv din egen barista! Med denne multifunktionelle kaffemaskine, bestemmer du selv styrken, størrelsen og varianten af din kaffe, så du kan nyde lige præcis den kop kaffe, som du elsker allermest. 

Ferrara giver dig og din virksomhed masser af forskellige kaffeblends og med 15 forskellige varianter, laver Ferrara den perfekte kop til dig.

Læs mere om Ferrara her
Farini Korinto Prime

Farini Korinto Prime

Vores lækre Korinto Prime kaffemaskine er med hele bønner og laver altid en frisk kop kaffe til dig og dine medarbejdere eller gæster. Med sit rummelige koprum har maskinen mulighed for direkte brygning i både kopper og kander op til 24 cm – en funktion, der gør Korinto Primo særlig velegnet til både HoReCa og kontorer. 

Læs mere om Korinto Prime her

Få gratis rådgivning omkring kaffemaskiner

Bliv kontaktet af Selecta

Få en skræddersyet løsning

kaffe på jobbet

Kaffemaskiner til erhverv

Velsmagende kaffe hver gang

Selecta har nøje udvalgt de bedste kaffemaskiner på markedet, til brug i industri og erhverv. Når du skal vælge hvilken kaffemaskine du vil have i din virksomhed, er der flere faktorer der skal overvejes. Det kan nem være overvældende, og hvis ikke man ved hvad man skal være på udkig efter og hvad man skal overveje internt, kan man nemt endnu ud med en forkert kaffeløsning. Derfor står Selecta altid klar til at hjælpe med rådgivning omkring hvilken kaffemaskine der passer til din virksomhed.

En kaffemaskine til erhverv er mange anerledes opbygget end en normal kaffemaskine. En erhvervs maskine skal kunne levere mange kopper og sørge for at hver kop kaffe har den samme gode smag. Derudover skal en industri kaffemaskine kunne brygges mange forskellige typer af kaffe. Det vil sige at der skal være en løsning til fx mælk, enten frisk mælk eller fra mælkepulver. Her skal man overveje hvilken kvalitet af mælkedrik man vil have fra kaffemaskinen, og om man praktisk har plads til at have et køleskab ved siden af eller under maskinen til opbevaring af frisk mælk.

Der er mange andre spørgsmål man skal overveje, for at være sikker på at man får den helt rigtige kaffeløsning. Heldigvis er du altid velkommen til at kontakte Selecta for gratis rådgivning, eller læse videre om vores kaffeløsninger og maskiner.

Læs om vores kaffeløsninger