Vores kaffemaskiner

God kaffe fra kvalitets kaffemaskiner

Hos Selecta ved vi, at alle organisationer har brug for god kaffe på arbejdet. Om man drikker en espresso i pausen, byder kunden på en kaffe macchiato eller laver en kande sort kaffe til mødet, så har vi en kaffemaskine, der kan klare det. Vores industrikaffemaskiner kan brygge alt fra kaffe latte til te, varm kakao eller  espressoshots. Vi står gerne klar til at vejlede og fortælle mere om de forskellige kaffeløsninger. Vi er specialister i at imødekomme større firmaers behov for kaffe og varme drikke, så kig gerne rundt og se nærmere på vores kaffemaskiner på denne side. Hvis I har spørgsmål eller vil høre mere, så sidder vores medarbejdere klar på telefonen.

Ferrara

Ferrara giver dig og din virksomhed masser af forskellige kaffeblends, så I kan nyde lige præcis den kop kaffe I elsker allermest. Med flere beholdere til kaffe, kakao og mælk, laver Ferrara den perfekte kop til jer. 

 

Ferrara
 1. Hjem
 2. Kaffe og maskiner
 3. Maskiner
 4. Kaffemaskiner

CREMA

Crema WMF1500S

Vores Crema kaffemaskine laver en lækker brygget kaffe med frisk mælk hver gang. Hvis dig og dine medarbejdere leder efter en simpel kaffemaskine med flere kaffevarianter og frisk mælk, er Crema lige noget for jer! Den kommer i to forskellige varianter. Læs mere her

Crema
 1. Hjem
 2. Kaffe og maskiner
 3. Maskiner
 4. Kaffemaskiner

WMF 1100S

WMF 1100S

Hvis I er klar til at tage kontorkaffe til et helt nyt niveau, er WMF 1100S noget for jer. Selectas service kombineret med kaffemaskinen giver altid en pålidelig service. Den leverer lige fra en kvalitets latte eller cappuccino til en hurtig espresso. Den har en smag for ethvert ønske og laver et god kop kaffe hver gang. 

Læs om WMF 1100S
 1. Hjem
 2. Kaffe og maskiner
 3. Maskiner
 4. Kaffemaskiner

Nio 20.2

Nio 20.2

Nio kaffemaskine passer perfekt ind i kontormiljøer, og vil være en smuk tilføjelse til mange kantiner. Maskinen bringer mennesker tættere sammen med sit smukke og unikke udseende, og laver den perfekte kop kaffe til at starte en samtale over. 
 

Læs om Nio her
 1. Hjem
 2. Kaffe og maskiner
 3. Maskiner
 4. Kaffemaskiner

FARINI

KORINTO Prime

Vores lækre Farini kaffemaskine er med hele bønner og laver altid en frisk kop kaffe til dig og dine medarbejdere. Læs mere om Farini her

Farini
 1. Hjem
 2. Kaffe og maskiner
 3. Maskiner
 4. Kaffemaskiner

Kontakt Selecta team
Få en opringning ved at udfylde vores blanket

Vi giver dig den bedste løsning på telefon: + 45 44 50 34 50

Få mere information eller en opringning her!

Venligst...

Emne