Kaffemaskiner

Her ser du vores udvalg af kaffemaskiner til ethvert formål. Tag et kig og kontakt os, så finder vi den rigtige maskine og den rigtige løsning til jer!

God kaffe fra vores kvalitets kaffemaskiner

Hos Selecta ved vi, at alle har brug for god kaffe på deres arbejdsplads. Om man drikker en espresso i pausen, byder kunden på en macchiato eller laver en kande filterkaffe til mødet, så har vi en kaffemaskine, der er optimal til situationen. Vores industri kaffemaskiner kan brygge alt fra caffe latte til te, varm kakao og espressoshots. Vi står gerne klar til at vejlede og fortælle mere om de forskellige kaffeløsninger. Vi er specialister i at imødekomme større virksomheders behov for kaffe og varme drikke, så kig gerne rundt på vores hjemmeside og se nærmere på vores udvalg inden for kaffemaskiner til erhverv. Hvis I har spørgsmål eller vil høre mere, så sidder vores medarbejdere klar ved telefonen.

Vores kaffemaskiner

Kaffemaskiner med frisk mælk eller mælkepulver

  • Nio 20.2 Prisvindende kaffemaskine der kan det hele, fra Hollandske De Jong DUKE. Maskinen har et elegant design og er nem at benytte, rengøre og vedligeholde. Den er desuden omkostningsbesparende og miljøvenlig.
  • WMF1100S Kaffemaskinens kompakte størrelse og det eksklusive design med muligheden for fem forskellige farvevarianter gør, at maskinen passer perfekt ind i ethvert kontormiljø. Den daglige rengøringsproces er hurtigt overstået med den smarte "click&clean"-funktion.
  • WMF1500S+ Funktionel kaffemaskine af højeste kvalitet fra Tyske WMF. Med fantastisk mælkeskum og crema, samt mulighed for at brygge både Espresso og friskbryg. Med den simple og intuitive touchscreen scorer maskinen også højt i brugervenlighed.
  • WMF 5000S Professionel kaffemaskine med ekstra høj kapacitet og driftssikkerhed. God til travle placeringer, hvor man aldrig vil gå på kompromis med kvalitet eller oppetid. Tilbydes i en konfiguration udarbejdet i tæt samarbejde mellem Selecta og WMF.

Kaffemaskiner med mælkepulver

  • Korinto Prime Kompakt og simpel kaffemaskine, til den mindre arbejdsplads der vil have god kaffe hver gang. Med sit rummelige koprum har maskinen mulighed for direkte brygning i både kopper og kander op til 24 cm.
  • Zia Fantastisk kaffeautomat der sikrer en god kop kaffe hver gang. Med stor touch screen der kan tilpasses med billeder, film og branding. Endnu en høj kvalitets maskine fra De Jong DUKE. Kandebrygning op til 18cm i højde.
  • Ferrara Kaffemaskinen udviklet specielt til Selecta. Store bønnebeholdere, brygger både Espresso og frisk bryg. Med denne multifunktionelle kaffemaskine, bestemmer du selv styrken, størrelsen og varianten af din kaffe.

Barista kaffemaskiner

  • WMF Espresso Perfekt espresso fra en ægte barista maskine. Den revolutionerende WMF Espresso gør det muligt at brygge espresso automatisk eller manuelt.

Få gratis rådgivning omkring kaffemaskiner

Bliv kontaktet af Selecta

Få en skræddersyet løsning

kaffe på jobbet

Kaffemaskiner til erhverv

Velsmagende kaffe hver gang

Selecta har nøje udvalgt de bedste kaffemaskiner på markedet, til brug i industri og erhverv. Når du skal vælge hvilken kaffemaskine du vil have i din virksomhed, er der flere faktorer der skal overvejes. Det kan nemt være overvældende, og hvis ikke man ved hvad man skal være på udkig efter og hvad man skal overveje internt, kan man nemt ende ud med en forkert kaffeløsning. Derfor står Selecta altid klar til at hjælpe med rådgivning omkring hvilken kaffemaskine der passer til din virksomhed.

En kaffemaskine til erhverv er meget anerledes opbygget end en normal kaffemaskine. En erhvervs maskine skal kunne levere mange kopper og sørge for at hver kop kaffe har den samme gode smag. Derudover skal en industri kaffemaskine kunne brygge mange forskellige typer af kaffe. Det vil sige at der skal være en løsning til fx mælk, enten frisk mælk eller fra mælkepulver. Her skal man overveje hvilken kvalitet af mælkedrik man vil have fra kaffemaskinen, og om man praktisk har plads til at have et køleskab ved siden af eller under maskinen til opbevaring af frisk mælk.

Der er mange andre spørgsmål man skal overveje, for at være sikker på at man får den helt rigtige kaffeløsning. Heldigvis er du altid velkommen til at kontakte Selecta for gratis rådgivning, eller læse videre om vores kaffeløsninger og maskiner.

Læs om vores kaffeløsninger

Ring eller skriv til os på