God kaffe fra vores kvalitets kaffemaskiner

Hos Selecta ved vi, at alle har brug for god kaffe på deres arbejdsplads. Om man drikker en espresso i pausen, byder kunden på en macchiato eller laver en kande filterkaffe til mødet, så har vi en kaffemaskine, der er optimal til situationen. Vores industrikaffemaskiner kan brygge alt fra caffe latte til te, varm kakao og espressoshots. Vi står gerne klar til at vejlede og fortælle mere om de forskellige kaffeløsninger. Vi er specialister i at imødekomme større firmaers behov for kaffe og varme drikke, så kig gerne rundt på vores hjemmeside og se nærmere på vores udvalg inden for kaffemaskiner. Hvis I har spørgsmål eller vil høre mere, så sidder vores medarbejdere klar ved telefonen.

Nio 20.2

Nio 20.2 er en kvalitetsmaskine, der må opleves. Maskinen har et elegant design og er nem at benytte, rengøre og vedligeholde. Den er desuden omkostbesparende og miljøvenlig.

Læs mere om Nio 20.2 her

WMF 1500S

Vores WMF 1500S er en videreudvikling af den populære WMF presto/1400S. Den fører alle de gode kvaliteter fra sin sucessfulde forgænger videre, men tilføjer også en række væsentlige forbedringer. WMF 1500S er imponerende med sit slanke design og den høje kvalitet. Med den simple og intuitive touchscreen scorer maskinen også højt i brugervenlighed. 

WMF 1500S kan fås i to forskellige varianter. 

Læs mere om WMF 1500S her

WMF 1100S

Hvis I er klar til at tage kontorkaffe til et helt nyt niveau, er WMF 1100S noget for jer. Kaffemaskinens kompakte størrelse og det eksklusive design med muligheden for fem forskellige farvevarianter gør, at maskinen passer perfekt ind i ethvert kontormiljø. Den daglige rengøringsproces er hurtigt overstået med den smarte "click&clean"-funktion. 

Maskinen er multifunktionel og kan levere alt fra kvalitets latte med frisk mælk til varm kakao eller et hurtigt espressoshot. 

Læs mere om WMF 1100S her

Ferrara

Bliv din egen barista! Med denne multifunktionelle kaffemaskine, bestemmer du selv styrken, størrelsen og varianten af din kaffe, så du kan nyde lige præcis den kop kaffe, som du elsker allermest. 

Ferrara giver dig og din virksomhed masser af forskellige kaffeblends og med 15 forskellige varianter, laver Ferrara den perfekte kop til dig.

Læs mere om Ferrara her

Farini Korinto Prime

Vores lækre Korinto Prime kaffemaskine er med hele bønner og laver altid en frisk kop kaffe til dig og dine medarbejdere eller gæster. Med sit rummelige koprum har maskinen mulighed for direkte brygning i både kopper og kander op til 24 cm – en funktion, der gør Korinto Primo særlig velegnet til både HoReCa og kontorer. 

Læs mere om Korinto Prime her

Kontakt Selectas team og få en opringning ved at udfylde vores blanket

Vi giver dig den bedste løsning på telefon: + 45 44 50 34 50

Få mere information eller en opringning her!

Venligst...

Emne