Maskiner og automater

Kaffemaskiner til erhverv, vandkølere til industri, snack- og sodavands automater til offentlige lokationer. Vi tilbyder et væld af forskellige selvbetjente maskiner og automater som er af den højeste kvalitet. Leder du efter en bestemt type til din virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os og få rådgivning.

  1. Hjem
  2. Kaffe og maskiner
  3. Maskiner
wmf 1500s+ kaffemaskine

Vores kaffemaskiner

Kan noget helt specielt

Alle vores kaffemaskiner er specielt udviklet til at brygge den bedst smagende kaffe. Med vores professionelle hjælp til den rigtige sammensætning af kaffebønner, service og kaffeautomat, kan du få en kaffe- eller espressomaskine, som passer lige til din virksomheds behov.

Vores kaffemaskiner
vandautomat

Vores vandautomater

Dejligt koldt vand på jobbet

Læs om vores vandkølere med koldt- og tempereret vand eller med kulsyre. Vi tilbyder vandautomater med lækkert design og god funktionalitet. Få dejligt koldt vand på arbejdspladsen med en vandkøler fra Selecta. Vi tilbyder vand med forskellige mænger mineraler og kalk, som vi justerer gennem vores sofistikerede filtre.

Vores Vandautomater
kaffe på arbejdspladsen

Kaffemaskiner til industri og erhverv

- Vi fører kun maskiner af den højeste kvalitet

Velsmagende kaffe gør en stor forskel for motivationen på jobbet. Derfor gør vi i Selecta os umage for altid kun at have de bedste kaffemaskiner i vores sortiment. Vi ved at virksomheder har meget forskellige behov når det kommer til kaffeløsninger, specielt i forhold til hvor mange kopper kaffe der skal brygges om dagen, og hvordan budgettet ser ud. Derfor laver vi i Selecta skræddersyede tilbud og rådgivning omkring hvilken kaffemaskine der passer bedst til netop din virksomhed.

Vores kaffemaskiner er udviklet til erhverv, hvilket betyder at de er produceret af holdbare materialer, og er designet til at brygge mange kopper kaffe hver dag. Hos Selecta garanterer vi den samme gode smag i hver kop kaffe, som vi opnår ved god service og undervisning i daglig brug og vedligeholdelse af den individuelle kaffemaskine.

Ring og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig