1. Hjem
  2. Kaffe og maskiner
  3. Kaffebrands
  4. Starbucks

Hvad er Starbucks on the go?

Starbucks on the go er en kaffestation, der giver den autentiske Starbucks-oplevelse til dine ansatte og dine kunder på farten.

Starbucks on the go er designet med samme udseende og atmosfære som en Starbucks-kaffebar og tilbyder en række forskellige kvalitetsdrikkevarer. Kaffestationen kommer som et selvstændigt møbel med inkorporeret kaffemaskine til at servicere kontor- og offentlige miljøer med kvalitetskaffe. 

Uanset placering vil dine medarbejdere og kunder opleve en ny måde at nyde kaffe på med Starbucks on the go. 

Starbucks til forskellige forretninger

Samtaler starter, og idéer følger
På kontoret
Mød nye venner, del og lær
På skoler
Tag en pause, og lad batterierne op
I sundhedssektoren
Slap af, og tag en pause
På rejser og på landevejen
Gode film fortjener en god kop kaffe
I biografer
Bekvemmelighed og kvalitet på farten
I lufthavne
00:00 / 00:00

Starrbucks on the go concept video

Din Starbucks menu

- Et udvalg af kaffebarens favoritter

Alle drikkevarer i Starbucks on the go laves efter autentiske Starbucks-opskrifter med friske kaffebønner og perfekt friskskummet mælk. Du kan personliggøre dine drikkevarer ved at tilsætte sirupper eller ekstra espressoshots. Vælg mellem en række af vores originale kaffebares favoritter, som bruger mørk Espresso Roast, der er brygget af de samme 100 % Fairtrade-bønner som i vores almindelig Starbucks butikker. Du kan også vælge vores mediumristet Kenya for en få blidere kaffesmag. Hvis du ikke fortrækker kaffe kan du selvfølgelig altid nyde vores forfriskende Tazo-te eller varme chokoladedrinks og andre specialiteter.

Starbucks og Selecta

Vi har samlet hele verdens foretrukne kaffemærke med Selecta, Europas førende automatvirksomhed.

Med det største netværk af serviceteknikere og operatører i Europa vil Selecta installere din nye selvbetjeningsstation og sørge for, at kvaliteten er i top hver eneste gang, i tager en kop kaffe.

Vi kan tilbyde dig lige præcis den service, du har behov for, uanset om du har brug for totalservice, hvor vi dagligt kommer og tjekker til din maskine eller en af vores comfortservices, hvor du selv er med til at vedligeholde kaffemaskinen. 

Vores fleksible programmer er designet til at kunne tilpasses, så det passer til din virksomheds behov, og vi kan tilbyde betalingsmoduller eller betaling på forhånd.

Markedsføring og kampagner

Vi tilbyder dig alt, hvad du behøver for at promovere fremragende tilbud på varme drikkevarer. Herunder tilbyder vi merchandise og en kalender med sæsonbetonede drikkevarer for at skabe interesse for nye produkter og dermed øge dit salg.

Et stærkt etisk engagement

Vi støtter landmændene og miljøet

Siden Starbucks åbnede sin første butik i 1971 har det altid handlet om kaffekvalitet. Starbucks har stor passion for etisk anskaffelse af de fineste Arabica-bønner og rister dem med omhu. Starbucks arbejder for at købe kaffe på en måde, der respekterer de mennesker og de steder, der producerer det. En forpligtelse til ansvarlig indkøbspraksis, landbrugsstøttecentre, låneprogrammer og skovbeskyttelsesindsatser skaber en bedre fremtid for landmændene og for planeten.

Hør mere om Starbucks on the go

Bliv kontaktet af Selecta

Få en skræddersyet løsning

Starbucks on the go Site Locator

Find en Starbucks on the go

Starbucks on the go Site Locator

Find en Starbucks on the go

Det har aldrig været nemmere at købe drikkevarer fra Starbucks on the go. Brug vores søgemaskine til at finde den Starbucks on the go, der er tættest på dig.

 

Site locator

Ring til os, og hør mere om vores Starbucks tilbud