Peter Larsen kaffe

Traditionsrig dansk produceret kaffe. Prøv en kaffeløsning med vores velsmagende Peter Larsen kaffeblends, oplev hvor godt økologisk kaffe smager. 

  1. Hjem
  2. Kaffe og maskiner
  3. Kaffebrands
  4. Peter Larsen Kaffe
ristede kaffe bønner

Økologisk kaffe af højeste kvalitet

Selecta tænker på miljøet

Siden 1902 har Peter Larsen leveret kaffe til den danske befolkning. Med sit stærke brand og sin gode kaffesmag har de skabt troværdige og stærke markeringer gennem tiden. Peter Larsen kaffe var den første kaffeproducent i Danmark til at forhandle økologisk kaffe. De bestræber sig på at gøre en forskel for miljøet og tager et socialt ansvar, så alle kan nyde en kvalitetskaffe med god samvittighed. Peter Larsen forhandler kaffe i hele Norden og hos store koncerner som DSB, 7-Eleven, Circle K, McDonalds, IKEA m.m. De er bæredygtige og har certificeringer som Fairtrade, Økologi, UTZ og Rainforest Allience, som gør dem til en af Danmarks mest bæredygtige kaffeproducenter. Derfor passer de godt ind i Selectas sortiment, hvor vi prøver at sikre at vores kaffe er så social ansvarligt og bæredygtigt for miljøet som muligt.

Peter larsen kaffe er næsten alt sammen økologisk, den eneste undtagelse er deres koffeinfrie kaffe. Derfor kan du være sikker på at vores Peter Larsen kaffe blends, er produceret så skånsomt for miljøet som muligt.

Interesseret i en kaffeløsning med Peter Larsen Kaffe?

Få et tilbud

Er du interesseret i Selectas produkter og services? Udfyld denne korte formular og en af vores eksperter vil kontakte dig snart. Eller du kan sende os en e-mail på info@dk.selecta.com eller ringe til os på +4544503450.

Hvad omhandler din henvendelse?

Ved at indsende denne formular accepterer du betingelserne, der er angivet i vores privatlivspolitik.

Fairtrade logo

Stort udvalg af Fairtrade kaffe

Socialt ansvarlig produktion

Peter Larsen har samarbejdet med Fairtrade siden 1994, da prædikatet kom til Danmark under navnet Max Havelaar. Som virksomhed går Peter Larsen meget op i social ansvarlighed, hvilket vi i Selecta også støtter meget op om.  

En pæn del af Selectas kaffe sortiment er Fairtrade certificeret, herunder er flere af vores Peter Larsen blends, som også er økologiske. 

Max Havelaar (Fairtrade startede oprindeligt ud med at være en certificering der fokuserede på kaffeproduktion. Den blev lavet for at sikre bæredygtig og etisk handel inden for kaffeindustrien, herunder for at sikre at kaffebønder fik en fair pris for deres bønner. 

I dag indebærer Fairtrade certificeringen stadigvæk at produkter er produceret bæredygtigt og etisk, samt bliver handlet til en fair pris. I dag omfatter certificering bare flere typer af produkter end blot kaffe. 

 

Kontakt os og hør mere om Peter Larsen