Lavazza

Selecta og Lavazza udvider sammen deres bønne til en selvbetjeningsforretning og bevæger sig blandt andet ind på markedet for kaffekapsler med det nye koncept, Lavazza Blue. 

Selecta er førende på automat- og kaffeløsninger i Europa, mens Lavazza er det førende italienske kaffemærke.

Med dette brand har Selecta mulighed for at vækste yderligere på et marked, hvor forbrugernes krav går fra "kontorkaffe" til "café kvalitet". Lavazza kaffe er endnu et stærkt kaffebrand i Selectas udvalg af kvalitetskaffe

Kim Bach, administrerende direktør i Selecta Danmark

Det er dejligt, at endnu flere får mulighed for at drikke Lavazza kaffe - der jo er et anerkendt italiensk mærke, som brænder for kaffe af høj kvalitet. Vi ser også meget frem til at få udbredt kapsel-konceptet Lavazza Blue

Jeanette Antonsen, Business Unit Manager i Merrild Lavazza Danmark.

Selecta og Lavazza skaber kvalitet

 

Vi giver nu dig og dine medarbejdere mulighed for at drikke italiensk kaffe af høj kvalitet på jeres arbejdspladser. Lavazza byder på kvalitetskaffe og går ud fra en filosofi om, at kaffebønner skal mørkristes for at bevare den naturlige kvalitet. Derfor er Lavazzas ristede bønner altid et sted imellem mørk- og mellemristede. Netop denne ristning er det, der skaber kaffens unikke smag.

Lavazza og Selecta bygger på en mission om at bringe kaffe af premium kvalitet til de europæiske arbejdspladser. Begge virksomheder er kendt for at kunne levere pålidelige kaffeløsninger kombineret med total service på installation og drift af kaffemaskiner, produktlevering og vedligeholdelse samt reparation. 

Ring, og hør mere om en kaffeløsning med Lavazza

Telefon +45 44 50 34 50

Få mere information eller en opringning her!

Venligst...

Emne