Lavazza

Lavazza, lidenskab for god kaffe.

Fra en lille kaffe butik der blev åbnet af Luigi Lavazza for 120 år siden, til den globale gigantforretning det er i dag, Lavazza er italiensk Espresso at den bedste kvalitet.

Selecta og Lavazza kombinerer den bedste service med en fantastisk italiensk kaffe. Lavazza brandede løsning kommer i mange udformningen, både til kontoret, til offentlige placeringer og som en del af din forretning. Vi tilbyder både hele bønner og Lavazza kapsel koncepter. 

  1. Hjem
  2. Kaffe og maskiner
  3. Kaffebrands
  4. Lavazza
Lavazza Brunch

Smagen af Italien

Som på en café i Torino

Lavazza er en familie virksomhed, der har ristet kaffe siden 1895 i Torino. Formålet med virksomheden har altid været at lave fantastisk italiensk kaffe. Selecta tilbyder en række forskellige løsninger med Lavazza kaffe og Lavazza brandede kaffestationer og setups. 

Kombiner Italiens favorit kaffe med de bedste kaffemaskiner på markedet og en service du kan regne med. Vi matcher din virksomheds behov, med den rigtige sammensætning af kaffe, kaffemaskine, kaffemiljø og service, som giver det bedste resultat.

  • Brandede kaffeløsninger der kan mærkes, vi skaber en løsning hvor Lavazza skaber værdi som en del af din forretning.
  • Certificerede Rainforest Alliance kaffe blends er tilgængelige for at hjælpe dig med at nå dine bæredygtige mål.
  • Flexible service tilbud, designet til at gøre fantastisk kaffe simpelt.

 

Hør hvad vi kan tilbyde dig med Lavazza

Få et tilbud

Er du interesseret i Selectas produkter og services? Udfyld denne korte formular og en af vores eksperter vil kontakte dig snart. Eller du kan sende os en e-mail på info@dk.selecta.com eller ringe til os på +4544503450.

Hvad omhandler din henvendelse?

Ved at indsende denne formular accepterer du betingelserne, der er angivet i vores privatlivspolitik.

lavazza crema art

Selecta og Lavazza

Samarbejde der skaber værdi

Vi giver nu dig og dine medarbejdere mulighed for at drikke italiensk kaffe af høj kvalitet på jeres arbejdspladser. Lavazza byder på kvalitetskaffe og går ud fra en filosofi om, at kaffebønner skal mørkristes for at bevare den naturlige kvalitet. Derfor er Lavazzas ristede bønner altid et sted imellem mørk- og mellemristede. Netop denne ristning er det, der skaber kaffens unikke smag.

Lavazza og Selecta bygger på en mission om at bringe kaffe af premium kvalitet til de europæiske arbejdspladser. Begge virksomheder er kendt for at kunne levere pålidelige kaffeløsninger kombineret med total service på installation og drift af kaffemaskiner, produktlevering og vedligeholdelse samt reparation. 

Vi tror på at det rigtige kaffeløsning kan gøre en stor forskel for enhver type virksomhed!

00:00 / 00:00

Lavazza - Brought to you by Selecta

Lavazza logo

Løsninger til hele kontoret

Skræddersyede løsning

Selecta forstår at din arbejdsplads sandsynligvis har en bred vifte af behov, når det kommer til at tilbyde varme drikke til kunder og medarbejdere. Måske har du brug for en kapsel maskine i dit personlige kontor, en kaffeautomat i personale rum og en selvbetjent kaffemaskine i receptionen eller kantinen.

Lige meget hvad din virksomheds behov er når det kommer til kaffeløsning, står Selecta klar med et udvalg af maskiner, service og en masse know-how omkring hvordan man bedst sammensætter den rigtige løsning. Vi kan forsyne, servicere og vedligeholde mange maskiner rundt omkring din virksomhed. Du kan stole på at Selecta sikrer at arbejdspladsen er et engagerende miljø for dine medarbejdere og kunder.

lavazza love

Lækker kaffe på farten

Løsninger til Retail, HoReCa og offentlige placeringer

Hos Selecta ved vi at der ikke altid er en løsning der passer til alle dele af din virksomhed. Derfor tilbyder vi en bredt sortiment af kaffe services og løsning, der sikrer at vi kan opfylde din forretnings behov.

Til Retail og HoReCa kunder tilbyder vi kaffeløsninger der kan forøge omsætning, imponere kunder og styrke relationer. Vi ved hvilken effekt en branded løsning kan have for en forretning, og vi ved hvordan man skal opbygge strategi, eksekvere konkret og opnå stærke resultater. Vores service team kan uddanne medarbejdere samtidig med at de sikrer at løsningen altid fungerer. 

Måske har du brug for en partner der kan opsætte og opererer kaffeautomater på offentlige lokationer. Selecta har mange års erfaring med public vending, og har Lavazza branded kaffeautomat løsninger med kontantløs betaling. Vi er din foretrukne partner til alle typer af forretninger.

Kim Bach, administrerende direktør i Selecta Danmark

Med dette brand har Selecta mulighed for at vækste yderligere på et marked, hvor forbrugernes krav går fra "kontorkaffe" til "café kvalitet". Lavazza kaffe er endnu et stærkt kaffebrand i Selectas udvalg af kvalitetskaffe

Kim Bach, administrerende direktør i Selecta Danmark

Lavazza kaffeblends

Læs om alle vores kaffebønner fra Lavazza

Ring eller skriv til os