Pelican Rouge Coffee Roasters
  1. Hjem
  2. Kaffe og maskiner
  3. Kaffebrands
  4. Pelican Rouge

"Hver kop kaffe skal give et personligt øjeblik af nydelse"

Coffee Roaster

Pelican Rouge

Vores eget kafferisteri

Selecta præsenterer stolt vores eget moderne kafferisteri ved navn Pelican Rouge Coffee Roasters. Med mere end 160 års erfaring inden for ristning af kaffe med høj kvalitet og med fokus på en bæredygtig produktionsproces. Selecta og Pelican Rouge vil sammen bane vejen for en holdbar fremtid i kaffeindustrien, og sikre den gode smag på kaffen.

Historisk kaffe der sammen med Selectas kaffemaskiner sikrer en fantastisk kaffeoplevelse hver gang. Pelican Rouge er en del af Selecta Group, og producerer kaffe til Selecta.

Interesseret i Pelican Rouge?

Bliv kontaktet af Selecta

Få en skræddersyet løsning

Pelican Rouge 1863 Antwerp

Anerkendt siden 1863

Historien om Pelican Rouge starter i 1863, hvor Joseph van Leckwyck og hans sønner begyndte at importere og sælge grønne kaffebønner i Antwerp, Belgien. I datidens Belgien var det normalt selv at riste sine kaffebønner i hjemmet, hvilket ofte medførte svingende resultater og brændte kaffebønner.

Denne indsigt ledte Joseph til selv at påbegynde ristning af sine importerede kaffebønner i kontrollerede forhold, og sælge de færdigt ristede bønner under brandnavnet ’Roode Pelikan’ eller ’Pelican Rouge’. Josephs kaffeblandinger blev en stor succes. I slutningen af 1800-tallet blev der solgt Pelican Rouge kaffe i hele Europa, og Pelican Rouge var synonym for kaffe af høj kvalitet.

I dag er Pelican Rouge et moderne og førende kafferisteri som er lokaliseret i Dordrecht, Holland. Her produceres over 100 forskellige kaffeblandinger og instant produkter af nogle af de dygtigste ristere og kaffeeksperter i verden. Med fokus på innovation, bæredygtighed og smagsoplevelser er Pelican Rouge helt på forkanten af det muliges kunst indenfor at levere ekstraordinær kaffe hver gang.

Pelican Rouge Espresso

Kaffe som kunsthåndværk

Hos Pelican Rouge bliver kafferistning anset for at være en kunst, der karakteriseres ved at kombinere håndværk og videnskab. Specialisterne på risteriet er eksperter i at riste de delikate grønne kaffebønner. Det gør de ved at kombinere præcise værdier af temperatur, tid og lufttryk for at frigøre de individuelle smage. Risterne hos Pelican Rouge benytter en langsom risteteknik, der tillader dem at maksimere de unikke karakteristika, der forekommer ved hver ristning af kaffebønner. De bruger en bred vifte af skræddersyede metoder for omhyggeligt at skabe unikke kaffeblandinger med subtile og nuancerede smage.

Pelican Rouge blends

Hør mere om Pelican Rouge

Bliv kontaktet af Selecta

Få en skræddersyet løsning