Kaffeautomater til virksomheder

Selecta har et bredt udvalg af kaffeautomater til virksomheder og erhverv. Læs mere om hvilke kaffeløsninger vi kan tilbyde virksomheder, og hvilken type kaffeautomat man bør vælge.

  1. Hjem
  2. Kaffeautomater til virksomheder | Smagfuld kaffe på arbejdspladsen
kaffeautomat til virksomheder

Kaffeautomater til kontoret

Professionelle kaffeløsninger til erhverv

Når vi sammensætter kaffeløsninger til virksomheder, starter vi altid med at spørge kunden hvad de gerne vil have ud af løsningen. På den måde finder vi ud af hvad der er vigtigst, og hvordan vi kan tilbyde den rigtige kaffeautomat, med den rigtige servicegrad. Når typen af kaffeautomat er blevet fastlagt, er det vigtigt at lave en kaffesmagning, så automaten kan matches med en god og smagfuld kaffebønne.

For Selecta betyder det at man vil have en kaffeautomat til erhverv, ikke bare kaffeautomaten, men hele løsningen der sikrer at automaten laver kaffe der smager godt – hver gang. Det skal være en oplevelse at trække sin kop kaffe, og smagen skal give et smil på læben. Derfor er vores kaffesmagninger en vigtig del af vores fremgangsmåde omkring at strukturere den komplette og perfekte kaffeløsning til den individuelle virksomhed.

Læs mere om vores kaffeløsninger til kontoret

Vil du have en skræddersyet kaffeløsning?

Få et tilbud

Er du interesseret i Selectas produkter og services? Udfyld denne korte formular og en af vores eksperter vil kontakte dig snart. Eller du kan sende os en e-mail på info@dk.selecta.com eller ringe til os på +4544503450.

Hvad omhandler din henvendelse?

Ved at indsende denne formular accepterer du betingelserne, der er angivet i vores privatlivspolitik.

kaffe erhverv

Kaffeautomater - Erhverv

Selecta har flere forskellige typer kaffeautomater til erhverv. Vores kaffeløsninger bliver skræddersyede til vores kunders behov. Vi har mange års erfaring med at matche kaffeautomater, servicegrad og kaffebønner med individuelle virksomheder. Selecta er opbygget af specialister som kan hjælpe jer med at vælge den helt rigtige kaffeløsning med den helt rigtige kaffeautomat til jeres virksomhed.

Alle vores kaffeautomater bruger udelukkende hele kaffebønner. Dette har vi valgt af flere årsager. For det første bliver kaffesmagen bedre når en industri kaffeautomat er produceret til at benytte hele kaffebønner, frem for formalet kaffe. Derudover er der større drift sikkerhed, fordi automaten selv kan styre formalingsgraden på kaffen, så den ikke skader de indre dele af maskineriet. Det vigtigste er at vores kaffeautomater til virksomheder leverer en god kop kaffe hver gang.

Læs mere om vores kaffeautomater her
kaffe til forretningen

Kaffeautomater til forretningen

Industri kaffeautomater der skaber værdi og vækst

Hos Selecta er vi dygtige til at tilkoble en erhvervs kaffemaskine til en eksisterende forretning, for at skabe mersalg samt at tiltrække nye kunder. Vi ved hvordan man laver det korrekte setup, der skaber værdi for forskellige typer af forretninger. Overvejer I at udnytte potentialet i en kaffeautomat i jeres virksomhed? Udfyld en formular og bliv kontaktet af en af vores eksperter inden for kaffeautomater til forretninger.

Vi samarbejder mere flere store forretningskæder i Danmark, fordelt over forskellige brancher og industrier. Derfor har vi meget erfaringen med at implementere industri kaffeautomater til kommerciel brug i forretninger. Vi opbygger forretningsmodel i samarbejde med jer, og hjælper også med markedsføring og strategi.

Kontakt os og lad os hjælpe med at bringe vækst til din virksomhed. Vi ved hvordan man leverer en god kop kaffe – hver gang!

Læs mere om kaffeautomater til forretninger

Kontakt os med det samme og få et godt tilbud eller rådgivning