Medarbejder tilfredshed

Hos Selecta mener vi, at en af vejene til et godt arbejdsmiljø og glade medarbejdere er god kaffe og den rigtige kaffeløsning.

  1. Hjem
  2. Et godt arbejdsliv
  3. Medarbejdertilfredshed
God kaffe øger trivsel på arbejdspladsen

God kaffe øger trivsel på arbejdspladsen

Flere undersøgelser peger på at god og gratis kaffe er en af de aller mest eftertragtede frynsegoder på arbejdspladsen. Dette gør den rigtige kaffeløsning til en vigtig HR faktor, som virksomheder bør inkludere i deres strategi for at motivere og fastholde kompetente medarbejdere. At tilbyde god kaffe til sine ansatte er blevet meget normalt på det danske arbejdsmarked. Mangel herpå kan have konsekvenser for virksomheder og deres evne til at tiltrække nyt talent og fastholde ansatte.

En god kaffeløsning betyder også noget for samarbejdet på arbejdspladsen. Den rigtige løsning og det rigtige pause miljø, styrker sammenhold på tværs af afdelinger. Derudover, har et studie vist at ny interaktion mellem mennesker er en af de vigtigste faktorer ift. til innovation. At snakke med folk man ikke normalt snakker med, sætter gang i kreativitet og skaber nye idéer og vinkler man ikke før har overvejet.

Selecta er eksperter i at matche virksomheder med den helt rigtige kaffeløsning til deres behov. Vi ved hvor vigtigt det er at en virksomheds løsning er skræddersyet og passer til de unikke behov som individuelle virksomheder har.

Læs om vores kaffeløsninger
Godt arbejdsliv

Godt arbejdsliv

Når dine medarbejdere går på arbejde, indgår de i et fællesskab, hvor der stilles krav til dem både fagligt og socialt. På mange områder er grænserne mellem arbejde og fritid blevet udvisket samtidig med, at kreativitet og gåpåmod er mere efterspurgt end nogensinde. Det er derfor vigtigt at have gode fysiske og praktiske rammer om arbejdet, så medarbejderne føler sig godt tilpas på arbejdspladsen. Selectas erfaring er, at en af de små faktorer, der kan have stor betydning for klimaet blandt medarbejderne, er kaffe. Kaffemaskinen er ofte det sted, vi mødes for en uformel udveksling af viden. Kaffe er det, vi drikker, når vi holder pause. Og kaffe er det, vi trænger til, når vi mangler det ekstra energiboost, og de store ideer og kreativiteten skal slippes løs.

Selecta vil gerne være med til at give jeres virksomhed et mødested, hvor kreativitet, socialt fællesskab og faglighed styrkes med en kop kaffe. Vi kan ikke skabe en vellykket arbejdsplads alene, hvor medarbejdere trives og stimuleres, men måske kan vi bidrage med mere, end du tror.

Danskerne vil have kaffe med ordentlig kvalitet

Danskerne vil have kaffe med ordentlig kvalitet

Det danske marked for kaffe har gennemgået en revolution der har rykket forventningerne til kvaliteten på kaffe generelt. Dette har påvirket virksomheder i Danmark, hvor mange vælger en kaffeløsning af højere kvalitet, som fx en kaffemaskine der bruger hele bønder. Hos Selecta tilbyder vi mange forskellige kaffebønner, af forskellige pris, kvalitet, oprindelse og ristningsgrad, så der er noget til enhver smag og budget. Vi arbejder sammen med mange store internationale brands som Starbucks og Lavazza, samt traditionsrige danske brands some Peter Larsen. Derudover har Selecta sit eget kafferisteri, Pelican Rouge Coffee Roasters, hvor vi rister over 100 forskellige typer kaffe blends. Bl.a. tilbyder vi mulighed for at få Private Label kaffe, som er kaffe produceret eksklusivt til en kunde, bemærk at dette kræver bestilling af en vis kvantitet.

Efterspørgslen på god kaffe, sætter krav til virksomhedernes kaffeløsninger. Der skal være styr på valg af kaffemaskine, kaffebønner, placering af maskinen samt korrekt kalibrering og vedligehold, for at sikre at kaffen smager godt hver gang. Derfor kan virksomheder med fordel kontakte os hos Selecta, og indlede en samtale omkring jeres behov for kaffeløsning.

Medarbejder trivsel skaber produktivitet

Medarbejder trivsel skaber produktivitet

Der er mange gode grunde til at holde sine medarbejdere glade og tilfredse. Eksempelvis er det i undersøgelser blevet bevist at glade og motiverede medarbejdere er mere produktive, mere engagerede og ansvarstagende  i deres job. Der er derfor mange gode grunde til at investere i ordentlige løsninger, der sikrer at medarbejdere har adgang til de goder der sikrer deres trivsel på arbejdspladsen.

Hvis en virksomhed vil sikre det bedst mulige udgangspunkt, bør en ordentlig kaffeløsning altid være på plads.

Kontakt os her