FOODIE'S revolutionerer mad på arbejdspladsen

Sådan revolutionerer FOODIE’S MicroMarkets hvordan vi spiser på arbejdspladsen

Palæo, Low Carb, Clean Eating osv. – På trods af forskellene, har disse mad trends en ting til fælles: De viser at mange mennesker er bevidste om deres diæt. Dette er især tydeligt i fritiden, men også i stigende grad på arbejdspladsen. Når det kommer til stykket, bruger vi meget af vores tid på arbejdet, og medarbejdere forventer nu også sunde måltider og snacks på kontoret. MicroMarkets kommer i stigende grad i fokus som en løsning på dette.

 

En tydelig trend: Sund take-away mad

I USA har MicroMarkets vundet terræn i mange år: de første virksomheder begyndte at bruge dem i 2011, og i 2015 var der mere end 10.000 virksomheder der brugte MicroMarkets som catering løsning. I dag, i 2020, er der mere end 30.000 virksomheder i USA der tilbyder sine medarbejdere deres eget MicroMarket på arbejdspladsen. Eksperter forudser at omkring 35.000 virksomheder vil have et MicroMarket i 2022.

Ved at gøre dette, er de en del af den store udvikling der i stigende grad former samfundet og arbejdslivet: den store stigning inden for fleksibilitet og ønsket om at spise sundt på arbejdet. Et andet aspekt er også vigtigt: mad skal være sundt, men det skal også være tilgængeligt hurtigt og når der er brug for det. Når det kommer til stykket, er det ikke altid der er tid til en rigtig pause, derfor foretrækker mange folk produkter og madretter som de kan tage med videre.

 

FOODIE’S MicroMarkets: Sweet-spottet mellem kantiner og snack automater

FOODIE’S MicroMarkets kombinerer bekvemmelighed, tidsbesparelse og sund, varieret mad. Fordi i det moderne arbejdsliv er tid blevet en mangelvare, og derfor en værdifuld ressource. Men der hvor en snack kan være en god løsning, som mellem måltider eller når der ikke er tid til en rigtig pause, er udvalget ofte begrænset. Hvis du ikke når i kantinen, falder du ofte tilbage på en snack automat. MicroMarkets kombinerer begge ting: en indbydende atmosfære hvor der er plads til at puste ud, men som også tilbyder et bredt og alsidigt udvalg af retter og produkter der er klar med det samme. FOODIE’S MicroMarkets kan også være et godt alternativ for medarbejdere der arbejder i produktionsfunktioner. Udvalget ved den traditionelle vending automat er begrænset, og virksomhedens kantine kan være for langt væk for nogen.

 

Attraktivt udvalg for sundheds bevidste millennials

De såkaldte millennials får også værdi for deres penge ved MicroMarkets. Unge mennesker udgør ikke kun en stigende del af arbejdsmarkedet, de er også meget bevidste forbrugere. Dette inkluderer også tillid og loyalitet til bestemte producenter og sunde, bæredygtige produkter. Unge og kvalificerede specialister og ledere kan ofte vælge mellem flere arbejdsgivere. I ”krigen om talenter” er det ikke kun løn og fordele der spiller en rolle. De afgørende faktorer for millennials er ofte kompatibiliteten mellem familie, fritid og arbejde, samt meningsfuldheden i jobbet og virksomhedens omdømme. Hvis virksomheder aktivt tager del i moderne mad koncepter, forøges deres attraktivitet som arbejdsgiver.

En af de vigtigste fordele ved MicroMarkets er: medarbejdere mødes på en naturlig måde i attraktive omgivelser, hvor de kan snakke sammen uformelt. En virksomheds eget MicroMarket kan designes så moderne og stilfuldt at folk kan lide at opholde sig i det. Det kan minde lidt om en hip café, der ikke ligger i et populær kvarter, men på jeres egen arbejdsplads. Personlig kontakt med kollegaer og en behagelig, moderne atmosfære, kan motivere medarbejdere yderligere – og derved øge deres produktivitet.

 

For hvilke virksomheder kan et MicroMarket betale sig?

Tidligere studier peger på at MicroMarkets er specielt egnet til virksomheder med mere end 200 medarbejdere. Hvis antallet af medarbejdere er meget højt, kan traditionelle kantiner suppleres med fleksible MicroMarkets. MicroMarkets kan tilpasses til de behov der er i en given virksomhed. Den pladsbesparende variant behøver ikke mere end en væg. Hvis I har mere plads, kan et tidligere ubrugt hjørne bruges, og hvis plads slet ikke er et problem, kan et helt rum bruges til at tilbyde et kæmpe udvalg og kombineres med siddepladser. Det som de forskellige løsninger har til fælles er, at de forøger medarbejdertilfredsheden og produktiviteten på den lange bane. Det er især tydeligt hvis løsningen integreres i et samlet program for virksomhedssundhed.

FOODIE’S MicroMarkets har potentialet til at tilføje vigtige aspekter og fordele til fremtidens arbejdsplads. Hvis du er interesseret i at finde ud af hvordan et MicroMarket kan integreres i jeres virksomhed, så kontakt os endelig til en snak med udgangspunkt i jeres situation.

Vil du vide mere om FOODIE'S?

Få et tilbud

Er du interesseret i Selectas produkter og services? Udfyld denne korte formular og en af vores eksperter vil kontakte dig snart. Eller du kan sende os en e-mail på info@dk.selecta.com eller ringe til os på +4544503450.

Hvad omhandler din henvendelse?

Ved at indsende denne formular accepterer du betingelserne, der er angivet i vores privatlivspolitik.