Hvad er We Proudly Serve Starbucks®

We Proudly Serve Starbucks™ er et premium selvbetjent drikkevare koncept, der bringer den autentiske Starbucks oplevelse til jeres arbejdsplads.

Læs mere her

FOODIE'S MicroMarket

Vi introducerer det innovative FOODIE'S MicroMarket! Frisk og sund mad, snacks, drikkevarer og kaffe, tilgængeligt 24/7/365 på arbejdspladsen. Et selvbetjent koncept der er drevet af den nyeste teknologi. Et Covid-19 compliant alternativ eller supplement til traditionelle kantiner. Oplev FOODIE'S MicroMarkets!

Oplev FOODIE'S

Selecta Deli

Vi introducerer Selecta Deli. Et nyt mad og drikke koncept til arbejdspladsen, der er tilgængeligt 24/7/365! Oplev et bredt udvalg af madretter, sandwich, salater, snacks og kølige drikke. Konceptet kombinerer smarte køleskabe, en intuitiv brugergrænseflade og et simpelt betalingssystem, til at gøre det nemt for medarbejdere og gæster altid at få det de har brug for på jeres arbejdsplads.

Oplev Selecta Deli

Safety Station

I den nuværende situation, er fokus naturligvis på hygiejne og beskyttelse mod spredning af virus. Men hvordan beskytter vi bedst os selv og andre? Med vores nye Selecta Safety Station ønsker vi at hjælpe alle med at beskytte sig selv, medarbejdere, kunder og gæster. En Selecta Safety Station giver 24/7 adgang til nødvendige hygiejne produkter som mundbind, håndsprit og andet. De første Selecta Safety Stations er allerede installeret ved indgangene til Lufthavnen og forskellige storcentre.

Gå til Safety Stations

Vores bæredygtige tilgang

Bæredygtighed er integreret i vores måde at drive forretning på. Find ud af hvordan vi gør fremskridt mod at få dagen til at fungere for fremtidige generationer, i vores nyligt offentliggjorte Selecta Bæredygtighedsrapport 2019. 

Læs mere

Pelican Rouge

Selecta præsenterer Pelican Rouge, et historisk kafferisteri og kaffebrand. Siden 1863 har Pelican Rouge kaffe været kendt for sin høje kvalitet og lækre smag. Nu kommer der helt nye Pelican Rouge kaffeblends til Danmark. Læs historien om Joseph van Leckwyck, der startede det hele i 1863, og hvordan han revolutionerede datidens kaffevaner. 

Læs om Pelican Rouge

Kaffeløsninger til arbejdspladsen

Kaffemaskiner har forskellige måder at brygge kaffe på. 

Hos Selecta tilbyder vi en række af de bedste maskiner, så du kan få en, der lever op til lige præcis dit behov for f.eks. friskkværnede bønner, mælkeskum eller muligheden for også at brygge te og kakao. Udforsk vores udvalg af kaffemaskiner her.

Vores kaffemaskiner

Selvbetjente løsninger inden for

Vores kaffebrands

Vi får hverdagen til at fungere

Vi tilbyder selvbetjente løsninger af højeste kvalitet inden for kaffe, snacks, kolde drikke og vand.

Hos Selecta arbejder vi med løsninger. Vi tilbyder forskellige services inden for vendingautomater og kaffemaskiner, som passer til dit og din virksomheds behov.

Selecta er en servicevirksomhed der sikrer, at kaffemaskiner og automater fungerer optimalt. Alle vores løsninger er skræddersyede - og vi vi tilbyder alt fra den hurtig-producerende kaffeautomat til avancerede kaffemaskiner, der brygger gourmetkaffe som på en ægte italiensk café, når kunder, medarbejdere og mødegæster skal forkæles ekstra meget. 
 

00:00 / 00:00

Selecta er Europas førende leverandør af kaffe og vending løsninger. Hver dag benytter mere end 10 millioner mennesker en af vores automater, kaffemaskiner eller andre salgssteder. Med vores 9000 medarbejdere, 250,000 tilfredse kunder fordelt på 16 lande, står Selecta klar til at få hverdagen til at fungere for alle!

Vi har den bedste løsning til jer