web tracking
Kontakt os:44 50 34 50
  • Vores passion, din kaffe

    Miofino er navnet på Selectas eget kaffemærke, der er bygget på vores ønske om en klassisk, velsmagende og frisk kaffe. miofino er specielt udviklet til vores automater og er blevet til gennem en større undersøgelse af markedet og af smagspræferencer blandt forbrugerne rundt om i Europa.

    En høj etisk tilgang og bæredygtig udvikling er helt centrale begreber for Selecta, hvilket afspejler sig i vores produkter og alt hvad vi foretager os. Miofino er et vigtigt element i vores arbejde med bæredygtig udvikling og har op til flere certifikater.

    Selecta er ikke Fairtrade-certificeret, men miofino er - så ikke nok med at vores kaffe smager godt, den gør også godt. Derfor vil miofino kaffen ikke bare berige virksomheden og medarbejdere med lækker kaffe, men det vil også have en positiv effekt for virksomheden CSR-politik. Hvis virksomhedens CSR-politik f.eks. er at skåne miljøet og forbedre levevilkårene for andre - så vælg miofino. Kaffen smager oven i købet fantastisk.

    Når virksomheder køber en kaffeautomatløsning hos Selecta, er en kaffesmagning altid inkluderet. Det betyder, at Selectas specialuddannede medarbejdere kommer ud og brygger kaffe på virksomhedens vilkår, og finder frem til lige akkurat den Miofino blanding, der falder i virksomhedens smag. Derved skaber Selecta en unik kaffeløsning skræddersyet til virksomheden.