Miofino

Selectas egne bæredygtige kaffebønner

 

- Hvis du vil gøre noget godt for miljøet

Miofino

Selectas egne bæredygtige kaffebønner 

 

- Den rette bønnesmag til din virksomhed

Miofino

Miofino er navnet på Selectas eget kaffemærke, der er bygget på vores ønske om en klassisk, velsmagende og frisk kaffe. Miofino er specielt udviklet til vores kaffemaskiner, så vi kan sammensætte den perfekte kop kaffe til dig. Miofino kaffebønne er udarbejdet gennem en større undersøgelse af markedet og af smagspræferencer blandt Selectas forbrugere rundt om i Europa.


Når virksomheder køber en kaffeløsning hos Selecta, er en kaffesmagning altid inkluderet. Det betyder, at Selectas specialuddannede medarbejdere kommer ud og brygger kaffe på virksomhedens vilkår, og finder frem til lige akkurat den Miofino blanding, der falder i virksomhedens smag. Derved skaber Selecta en unik kaffeløsning, med den rette kaffemaskine, som er skræddersyet til din virksomhed. 
 

Det rigtige valg for miljøet og din virksomhed

Hos Selecta har vi en høj etisk og bæredygtig tilgang, som afspejler sig i vores produkter og alt hvad vi foretager os. Miofino er et vigtigt element i vores arbejde med bæredygtig udvikling.

Miofino er Fairtrade-certificeret, hvilket betyder at miofino kaffebønner ikke kun vil berige virksomheden og medarbejdere med lækker kaffe, men det vil også have en positiv effekt for din virksomheds CSR-politik. Hvis din virksomhed går ind for at skåne miljøet og forbedre levevilkårene for andre, så vælg miofino. Kaffen smager oven i købet fantastisk.

Se nærmere på vores kaffemaskiner her

Kontakt os og hør mere om vores kaffeløsninger

Ring til os på +45 44 50 34 50

Få mere information eller en opringning her!

Venligst...

Emne