Selecta cafédisk

 

En moderne løsning til kontoret

Selecta cafédisk

Med Selecta cafédisk får din virksomhed en kaffebar og en løsning der passer efter din virksomheds behov. Vi sammensætte en den rette kaffemaskine, så den passer til din virksomhedsstørrelse og sammensætter den med den rette kaffebønne ud fra en kaffesmagning. Vi imødekommer også I vil have en vandhane i jeres café, som også laver kulsyrevand. Derfor bliver Selecta cafédisk, et selvstændigt møbelt i jeres virksomhed, som skaber et mødested for jeres medarbejdere. 

Placering er vigtigere end du tror

Folk fra hele arbejdspladsen samles omkring kaffemaskinen for at holde pause og få en forfriskende drik. Derfor bliver kaffemaskinen et naturligt mødested for spontane samtaler og diskussioner.

Kaffen er helt centralt på en arbejdsplads. Ved at placerer kaffemaskinen med omhu, er det muligt at maksimere udbyttet, således, at hele virksomheden samles på tværs af afdelinger, uanset titel eller position.  

Med Selectas cafédisk får du..

  • Et mødested hvor alle medarbejdere kan nyde en drik efter deres egen smag 
  • Kaffemaskiner og vandautomater af et moderne hvidt design i let træ med indbygget LED-belysning
  • Praktiske "push-open" skuffer og skabslåger til opbevaring af produkter som krus, te eller servietter
  • Et tilvalg i cafédisken, i form af en stilfuld cafévæg, som kan skræddersys efter virksomhedens gulve, vægge og design, men stadig bevare et stilfuldt udtryk
  1. Hjem
  2. Kaffe og maskiner
  3. Cafémiljøer
  4. Selecta café

Kontakt os og hør mere om vores cafédisk